Aromaterapie pro duši – přírodní esenciální oleje Ťuli a Ťuli

19.11.2020 \\ Zdraví

Éterické oleje Ťuli a Ťuli
Za krásnou vůní našich přírodních silic se skrývají terpeny – těkavé organické sloučeniny rostlinného původu, které v přírodě slouží ke komunikaci s okolím. Rostliny jimi lákají hmyz nebo naopak odpuzují škůdce, kteří jsou na tyto vůně citliví. Stejně působí i na náš nos. Ten je zaregistruje a vyšle signál do mozku, který zhodnotí, zda jsou nám vůně příjemné, a na základě toho koordinuje další procesy, které stimulují tělo a mysl. Díky procesu parní destilace se je podařilo izolovat z rostlin, a tak vznikly čisté esenciální oleje, které mají široké využití v medicíně, přírodním léčitelství, kosmetice či drogerii.

Pačuli přírodní esenciální olej, objem 10 ml, cena 160 Kč.

100% esenciální olej Pačuli je úžasný pro péči o pleť. Také dokáže skvěle nastolit harmonii, je relaxační a zároveň povzbuzující. Esence pačuli je velmi oblíbenou vůní a je tradiční složkou v elixírech lásky. Olej je široce využívám v Asii jako kadidlo, jako tělové a oděvní parfémy a repelenty proti hmyzu.

E-shop a více info najdete na webu: www.tuliatuli.cz

Borovice přírodní esenciální olej, objem 10 ml, cena 143 Kč.

100% esenciální olej Borovice má jemné aroma zelených lesů, pomáhá zmírnit psychický stres a úzkost, odstranit nežádoucí pachy a osvěžit tělo a mysl. Borovicový esenciální olej se v herbální medicíně používá již celá staletí. Jedním z využití bylo přidání do koupelí ke zmírnění nervového vyčerpání a poruch oběhového systému. Rovněž má blahodárné účinky na dýchací soustavu.

E-shop a více info najdete na webu: www.tuliatuli.cz

Vánoce – přírodní esenciální olej, objem 10 ml, cena 146 Kč.

Bohatá, teplá, slavnostní vůně s kořeněným základem cedrového dřeva a skořice. Střední tóny z hřebíčku, muškátového oříšku a borovice jsou doplněny nádechem citronu, pomeranče a máty peprné, aby vytvořily vůni, která zaobalí esenci Vánoc. Směs 100% esenciálních olejů, která uspokojí všechny vaše nálady, ať už toužíte po duševní očistě či hledáte relaxaci.

E-shop a více info najdete na webu: www.tuliatuli.cz

Levandule přírodní esenciální olej, objem 10 ml, cena 153 Kč.

100% esenciální olej Levandule je ve světě esenciálních olejů jedním z nejběžněji používaných, a to díky své příjemné vůni a širokému terapeutickému využití. Levandulová silice je královnou mezi esenciálními oleji, navozuje pocit pohody a harmonie.

E-shop a více info najdete na webu: www.tuliatuli.cz

Fotogalerie