Tajemství mladistvé pleti se ukrývá ve vitaminech

07.11.2020 \\ Krása

Každá z nás by chtěla mít prozářenou pleť, ze které čiší energie a vypadá stále mladistvě. Jak takové pleti dosáhnout a co potřebuje?

„Pij hodně vody“ nebo „jez dostatečně mnoho ovoce“ - to vše jsou věty, které jsme všichni mohli poměrně často slýchávat. Co je na tom však vlastně pravdy? Kolik toho ve skutečnosti víme o blahodárných účincích vitaminů na naši pleť?

Vše začíná uvnitř

Pravda je, že na to, jak vypadáme zevnějšku, má vliv mnoho procesů, které se odehrávají uvnitř. Krása začíná už u psychiky, důležitá je ale také výživou těla správnými látkami. Proto v základu neopomíjejte ani vyvážený jídelníček. Existuje totiž celá řada potravin přímo z přírody, které jsou známé díky svému blahodárnému vlivu na pleť.

Vitaminy pro krásnou pleť

Mezi vitaminy, které jsou proslulé svými účinky na pleť, patří C, A, E, D, K a vitaminy skupiny B. S jejích pomocí je tak v pleti pozitivně ovlivněno hojení, antioxidační vlastnosti, hydratace či tvorba kolagenu a melaninu. Skrze správné vitaminy se tak můžete zbavovat nadměrného vysušování pleti, tmavých nebo zarudlých míst a vrásek.

Recept na celkovou regeneraci pokožky

Zejména vitamin C je účinným antioxidantem, který se nachází především v citrusovém ovoci a je léta známý pro své ochranné, regenerační a revitalizační účinky. Mimo jiné také působí jako UV filtr. Vitamin C bojuje s volnými radikály, zabraňuje poškození buněk a stárnutí pleti. To je důležité v dnešní době, kdy jsme opakovaně vystavováni znečištěnému ovzduší a nadměrnému stresu.

Díky svým jedinečným vlastnostem tento vitamin dokáže utěsnit cévy, zlepšit elasticitu a zvýšit rychlost uzdravení pokožky. Tyto kvality jsou významné zejména pro ženy s křehkými anebo rozšířenými kapilárami, s kůží náchylnou k zarudnutí, ale také pro ty, kdo bojují s akné. Bylo vědecky dokázáno, že vitamin C působí proti vráskám. Neměli bychom také opomenout, že vitamin C odstraňuje zabarvení, zklidňuje podrážděnou pokožku a bojuje s dehydratací pleti stimulací syntézy ceramidu potřebného k zadržování vody.

NOVÁ ENERGIZUJICÍ PROTIVRÁSKOVÁ PÉČE

Vysoce tolerantní a stabilní vitamin C pro získání prozářené, zdravě vypadající pleti přináší nová řada Astrid Vitamin C. Řada dovoluje pleti být jasnější a zářivější, zlepšuje její elasticitu, chrání ji před předčasným stárnutím, sjednocuje tón a viditelně redukuje vrásky. Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Jde tak o komplexní prémiovou péči o pleť pro ženy ve věku 30-40 let.

Denní krém ASTRID VITAMIN C

Denní krém proti vráskám pro zářivou pleť s vitaminem C omlazuje a vyhlazuje pokožku.

  • přirozený prozářený a zdravý vzhled
  • rovnoměrný tón pleti, viditelná redukce vrásek
  • pleť je jasnější, pevnější a hydratovaná
  • ochrana před předčasným stárnutím

50 ml / 149,90 Kč

Noční krém ASTRID VITAMIN C

Noční krém proti vráskám pro zářivou pleť zajišťuje omlazující ošetření pleti během spánku, ráno je pokožka přirozeně prozářená a plná energie.

  • zářivější a hydratovaná pevná pleť
  • ochrana před předčasným stárnutím, viditelná redukce vrásek
  • omlazující ošetření pleti během spánku, ráno přirozeně zářící vzhled pleti plný energie

50 ml / 149,90 Kč

Sérum ASTRID VITAMIN C

Pleťové sérum proti vráskám pro zářivou pleť s vitaminem C na ráno i večer

  • omlazuje a vyhlazuje pokožku, viditelná redukce vrásek
  • přirozený prozářený a zdravý vzhled
  • hydratace a pevnost pleti, zvyšuje rovnoměrný tón pleti

30 ml / 199,90 Kč

Exfoliační a rozjasňující peelingový gel

ASTRID VITAMIN C Exfoliační a rozjasňující jemný peelingový gel s vitaminem C čistí pokožku a zanechává ji hladkou, jemnou a zářivou.

  • jemný peelingový gel odstraňuje odumřelé buňky
  • s obsahem bambusových zrn a pomerančových slupek
  • hedvábně čistý pocit a zářivě vyhlížející pleť

150 ml / 99,90 Kč

Fotogalerie