Hedvábně jemná pokožka ve třech krocích

06.11.2020 \\ Krása

Hedvábně jemná pokožka je znakem vitality a kvalitní péče, kterou si můžete dopřát. Ovšem jak jde den za dnem, je obtížnější si takový pocit z kůže udržet.

Čím je způsobeno, že naše pokožka není stále stejně hebká? Nejjemnější kůži jsme měli už jako kojenci, ale to se s věkem a všemi vnějšími faktory začíná rychle měnit. Kůže se stává hrubší, čelí změnám teplotních podmínek, vytvářejí se na ní takzvané „šupinky“ vysušené kůže a podobně.

Pokud sníte o hedvábně jemné pokožce na dotek, určitě bude vhodné si čas od času dopřát jemný peeling pokožky, ale hlavní je nezapomínat na pravidelnou denní péči. Vybrali jsme pro vás produkty, se kterými bude vaše kůže vždy dostatečně dobře hydratovaná.

Krok 1: Šetrné očištění pleti pomocí hedvábného oleje Astrid

Základ je důkladně a účinně očištěná pleť. Toho dosáhnete s pomocí hedvábného čisticího pleťového oleje Astrid. Pleť nevysušuje, ale naopak pomáhá udržovat její přirozený ochranný film. Pleť se tak stává hedvábně jemnou, vláčnou a má mladistvý vzhled. To má na starosti komplex vzácných olejů – pistáciové, meruňkové, olivové a mandlové oleje, které pokožku vyživují a pomáhají ji chránit před stárnutím a vysušováním. Čisticí olej je zcela vhodný pro všechny typy pleti.

Cena: 99,90 Kč/ 145 ml

Krok 2: Scrub s přírodními složkami bioten

O odstranění zbytků odumřelé kůže se postará peeling s jadérky meruněk a 100 % přírodním medem od značky bioten. Pleťový peeling se pyšní svou příjemnou krémovou konzistencí a přírodními složkami, proto je velmi příjemný na pleti. Doporučujeme používat 1-2x týdně na čistou pokožku obličeje a jemně masírovat mimo okolí očí. Scrub zbaví účinně obličej veškerých nečistot a dodá mu jemnost, která má dlouhodobý efekt. Produkt je vhodný jak pro normální, tak smíšenou pleť.

Cena: 99,90 Kč/ 150 ml

Krok 3: Hydratace celého těla s novinkou od Indulony

Do své rutiny doporučujeme zařadit komplexní péči o celé tělo. Inovativní, extra pečující složení tělového krému Indulona ORIGINAL zaručuje efektivní 48hodinovou hydrataci a bohatou sametovou texturu bez parabenů a barviv. Tento tělový krém je navíc obohacený o kyselinu hyaluronovou, která důsledně pečuje o pokožku a pomáhá jí udržovat přirozenou úroveň hydratace. Díky glycerinu je rovněž podpořen zdravý vzhled pokožky, která je chráněna před vnějšími vlivy. Bohatý krém zanechává pokožku jemnou, vláčnou a hydratovanou.

Cena: 129,90 Kč/ 250 ml

Fotogalerie