Tibetský rakytník nakopne imunitu celé rodiny

31.10.2020 \\ Zdraví

Slunečných dnů ubývá a přibývá dnů chladných a sychravých. Letošní podzim je však díky pandemii pro nás všechny obzvlášť náročný, a navíc plný stresu. Proto je nejvyšší čas myslet na své zdraví a imunitu ještě dvakrát tolik. Neměli bychom zapomínat na kvalitní zdravé jídlo, dostatek pohybu, ale i doplňování vitamínů.

Třeba vitamín C si naše tělo neumí samo doplnit. Přitom je nesmírně důležitý pro normální fungování imunitního systému, který naše tělo chrání před nejrůznějšími nemoci. Proto ho musíme pravidelně doplňovat. Naše produkty obsahují výlučně rakytník tibetský; tato vzácná odrůda roste vysoko v horách tibetské náhorní plošiny. Jeho plody jsou totiž nadupané vitamínem C a dalšími důležitými vitamíny.

Proto jsme pro vás připravili hned několik produktů z této blahodárné rostliny, která se v tibetských horách na podporu imunity a snížení únavy i stresu používá už po tisíciletí. Vyzkoušejte třeba náš stoprocentní rakytníkový džus, olej Rakytník Seed Oil nebo kapsle ze sušeného extraktu Rakytník Caps Bio. A pro ty nejmenší jsme připravili gumové bonbony Yetti Rakytník Gummies, aby i děti poznaly, že doplňování vitamínu může být i zábava. S rakytníkem vás nic hned tak neskolí!

Více informací: www.himalyo.cz

Fotogalerie