TESSUTO je více než rodinné krejčovství!

28.10.2020 \\ Fashion

Kdysi, když jste si pořizovali nové šaty, bylo to velkou událostí a opět tomu tak může být. Užijte si ten topmoment, kdy si užíváte mimořádných okamžiků, kdy chodíte na zkoušky a těšíte se na to, kdy poprvé vyjdete v perfektně padnoucích šatech, které nikdo jiný mít nebude. V TESSUTO Vám i celé rodině ušijeme oblečení vašich snů pro jakoukoliv příležitost. Navazujeme na krejčovské tradice a šijeme jim nový kabát.

Mít perfektně padnoucí oblečení je v dnešní době téměř společenskou povinností. Právě podle nich jsme totiž na první pohled často posuzováni. Nemáte čas ani chuť trávit hodiny v obchodech? Nesedí vám konfekční velikosti nebo v obchodech neseženete kousky podle vašich představ? V TESSUTO oblékneme během chvíle celou rodinu. Klienti si mohou domluvit schůzku přímo v pohodlí domova v kanceláři nebo v samém centru Prahy v soukromém salonku vyhlášeného hotelu Emblem.

„U nás do hodiny víte, co kupujete. Vybereme střih, materiál a změříme postavu. To platí i pro klienty, kteří k nám přijdou s tím, že nemají vůbec žádnou představu,“ říká zakladatelka rodinného krejčovství Eliška Trnka. Samotnou ji nikdy nebavilo trávit dlouhé hodiny zkoušení šatů, které jí nikdy kvůli její výšce pořádně nepadly.

TESSUTO ctí tradice a následuje trendy

Dříve šil každý, kdo byl jen trochu zručný a uměl vzít jehlu do ruky.  Dnes, v době, kdy oblečení sériově vyrábí stroje, krejčovské řemeslo upadá. Značka TESSUTO tradice oživuje. Nosit oblek nebo kostýmek ušitý na míru je totiž mnohem příjemnější než navlékat na sebe ten z konfekce. Své o tom ví i jedna z krejčovských mistryň Soňa Kaufmannová. Šaty totiž šije už přes 30 let. „Dnes je šití oblečení mnohem větší výzvou. Dříve byly v módě spíše volnější střihy, dnes se hraje o každý milimetr,“ říká Soňa, která v Tessuto působí už od jeho vzniku. Dodává, že dříve se muselo při šití velmi improvizovat. K dostání bylo jen několik málo látek.

V TESSUTO jich, ale dnes nabízí více než 5400 různých materiálů předních světových výrobců. TESSUTO to je, ale mnohem více než obyčejné krejčovství. Kromě návrhu a zhotovení nových kousků oblečení pomohou s outfitem na důležitou událost, protřídí s klienty šatník nebo třeba udělají dekorace do bytu. „Jsme zkrátka takové módní hospodyně. Klientům pomůžeme třeba i protřídit šatník, přešijeme oblíbené kousky nebo se třeba přečalouníme oblíbené křeslo po babičce,“ uzavírá Eliška Trnka.

Více informací naleznete na: www.tessuto.cz

Fotogalerie