Zbavte se nedostatků na své pokožce! Jak? CO2 frakčním laserem.

26.10.2020 \\ Zdraví

Nevzhledné jizvy, akné, vrásky, strie, přemíra slunečního záření, ale i mateřská znaménka a výrůstky můžete konečně jednoduše odstranit! Díky pokroku moderních technologií je tu pro každého, kdo si přeje bezpečně a rychle zbavit svou pokožku nedostatků, laser.

V medicínském a estetickém centru Markin najdete jako v jednom z mála zařízení v České republice CO2 frakční laser, špičkový přístroj umožňující maximálně šetrné, přesné a efektivní zákroky pro celé vaše tělo. Tento nový typ laseru je založen na dopadu paprsků v bodech tvořících mřížku, jehož tepelné záření má přímo zázračné účinky. V případě omlazení pokožky či vyhlazení strií je svrchní vrstva pokožky odstraněna a následně nahrazena mladší vrstvou buněk. Vypnutí pokožky je přitom bezbolestné a má dlouhotrvající efekt. Stejně účinný je frakční laser i při odstraňování kožních výrůstků, mateřských znamének či kondylomat.

Laser je vhodný nejen pro oblast obličeje, ale dokonce i intimních partií. Ženy ho pro jeho účinnost využívají při řešení svých gynekologických problémů i nedostatků. Setkat se tak můžete s laserovou remodelací pochvy, konizací čípku, rejuvenací vulvy či bělením genitální a perianální oblasti, které zahrnuje nejen sjednocení barevného tónu, ale i vypnutí pokožky a celkové omlazení ženského klína. Pro ošetření jsou nejvhodnější podzimní a zimní měsíce. Letošní září můžete navíc v centru Markin využít jedinečnou slevu 20 % na veškerá laserová ošetření!

Více informací: www.markin.cz