Tibet Cardio: Rakytníkové kapsle v uspěchané době ochrání vaše srdce

25.10.2020 \\ Zdraví

Že v kolotoči každodenních povinností nemáte čas zvolnit a stres je u vás na denním pořádku? A víte, že nejčastější příčinou úmrtí v České republice jsou choroby srdce? Právě stres i špatná strava výrazně zatěžují náš kardiovaskulární systém. Je na čase zvolnit a své srdce pečlivě chránit! Pomohou i rakytníkové kapsle nabité Omega 7 mastnými kyselinami.

Rakytník bezesporu patří mezi rostliny, které se mohou pochlubit výjimečnými vlastnostmi, jednou z hlavních je pak určitě jeho pozitivní vliv na zdraví srdce. Tibet Cardio, přírodní kapsle himalájské medicíny, jsou unikátní svou koncentrací Omega 7 mastných kyselin. Ty získáváme díky speciální extrakci složky s patentovaným názvem CardiOmega, která se může pochlubit právě svým obsahem Omega 7 mastných kyselin. A ty mají prokazatelně ochranné účinky na kardiovaskulární systém.

S metabolickým syndromem, který často stojí za onemocněními oběhového systému, jako je infarkt myokardu, mozková mrtvice, ateoroskleróza, bojují hned na několika rovinách. Snižují totiž hladinu LDL, tedy hladinu „zlého“ cholesterolu. Naopak v krvi zvyšují hladinu HDL, takzvaného „hodného“ cholesterolu. Omega 7 mastné kyseliny rovněž snižují hladinu cukru, pomáhají udržovat normální krevní tlak a mají silné antioxidační účinky a dokážou bojovat s chronickým zánětem. Také potlačují přílišnou chuť k jídlu. I váha je totiž nejen pro zdravé srdce klíčová. Obezita totiž výrazně zvyšuje právě riziko onemocnění srdce.

Aby měl rakytník maximální možný přínos, je třeba použít vysoce kvalitní odrůdu rakytníku. A právě z ní následně destilovat ty nejcennější nutrienty, které přispívají k normální činnosti srdce. Proto pro výrobu kapslí Tibet Cardio používáme výhradně rakytník tibetský rostoucí pouze ve vysokohorském Tibetu, který se může pochlubit výrazně vyšší koncentrací nutrientů než známější rakytník řešetlákový. Přírodní produkt z vysokohorských oblastí Himalájí může užívat celá rodina, dokonce i děti od 3 let nebo vegetariáni, kapsle jsou vyrobeny z výhradně rostlinných látek.

Více informací naleznete zde: www.himalyo.cz

Fotogalerie