Rio Mare Insalatissime má ve své rodině fantastickou novinku!

19.10.2020 \\ Produkty

Léto už máme daleko v zádech, je tu sychravé počasí, a to je čas, kdy se víc, než kdy jindy hodí zdravá a rychlá svačina, která je navíc vhodná pro děti i pro dospělé. 
Rio Mare Insalatissime je sázkou na jistotu, jednak díky kvalitním a zdravým surovinám, ale především proto, že prostě skvěle chutná! Samozřejmostí je praktické balení vhodné na cesty, v lehké misce vhodné pro přímou konzumaci, opatřené snadným otevíráním. To vše při zachování čerstvosti, chuti i výživových hodnot, 
bez přidaných konzervantů! A co víc – nezradí vás ani pokud potřebujete uvařit rychlou večeři, stačí trocha fantazie, čerstvé zeleniny, rýže nebo těstoviny a parádní jídlo je na stole raz dva.

V současné době už můžete vybírat ze šesti variant, v nichž se snoubí kombinace jedinečné chuti tuňáka s vybranou zeleninou, případně luštěninami, kuskusem nebo rýží. Pánové pravděpodobně ocení ostřejší verzi Mexico a Texana, pro dámy je zde španělská Paella nebo salátek s kuskusem, rajčaty a cizrnou. Děti si jistě zamilují sladkou kukuřici doplněnou o baby mrkvičku, hrášek a najemno nakrájené olivy.

Rio Mare Insalatissime ČOČKA se žlutou mrkví a rajčaty – „šťastná sedmička“ v rodině tuňákových salátů

Letošní novinka splňuje ty nejvyšší nároky – jednoduchost, střídmost co do počtu použitých surovin a jedinečnost. Jinými slovy, mají-li vyniknout všechny rozmanité chutě, pak méně je více a jak známo, právě v jednoduchosti je krása. Kvalita vždy převládá nad kvantitou, proto výběr těch nejlepších surovin je na prvním místě. Jedinečnost pak zaručí dokonalá kombinace italské čočky a lahodného tuňáka, takže chuťové pohárky si jako obvykle přijdou na své.

Žlutá a oranžová mrkev, spolu s nadrobno pokrájenými rajčátky, už jen dodávají této receptuře, která hraje všemi barvami a lahodí tak i oku, punc absolutní dokonalosti. 
A aby toho nebylo málo – tato novinka je perfektní volbou i pro zdraví.

Čočka je v současné době v gastronomii velmi populární. Patří mezi luštěniny, které jsou přirozeně bezlepkové a představují celosvětově nejoblíbenější zdroj rostlinných bílkovin, významných kromě jiného pro tvorbu svalů, ke snížení krevního tlaku a cholesterolu.

Je navíc bohatým zdrojem železa a kyseliny listové, tedy látek, které pomáhají předcházet chudokrevnosti, dále selenu, fosforu, zinku a vitamínu B6. Díky obsahu důležité vlákniny skvěle zasytí, zároveň však je lehce stravitelná a téměř bez kalorií.

  „Rio Mare – skvělá ryba, skvělá chuť

Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte: https://www.riomare.cz/ nebo se staňte našimi fanoušky na

https://www.facebook.com/RioMareCesko/

Fotogalerie