Chcete kvalitní pánev? Pak doporučujeme Lamart Terracota LT1203

15.09.2020 \\ Design/Domov

Vysoce kvalitní pánev s poklicí z nové řady Lamart Terracota LT1203 se vyznačuje nepřilnavým povrchem. Její vnitřní odolný povrch a silné dno zabraňují připalování. Elegantní soft rukojeť zase umožňuje snadnou manipulaci. Tato luxusní pánev s poklicí o praktickém průměru 28 cm se hodí do většiny domácností a využijete ji pro přípravu jídel na plynovém, elektrickém, sklokeramickém, a dokonce i na indukčním sporáku.

Doporučená cena je 669 Kč

Značka Lamart nabízí domácnostem i profesionálním kuchařům perfektní vybavení pro přípravu jídla v několika řadách, podle možností jejich rozpočtů, tak aby kvalitní vybavení bylo dostupné co nejširší skupině milovníků dobrého jídla.

Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného francouzského kuchařského profesionála, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie v úrodné oblastí Bretagne, na pobřeží Atlantského oceánu.

V České republice je tváří této značky známý kreativní šéfkuchař Dušan Stádník, specialista na českou a regionální gastronomii s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech.