Krása na míru pro čtyři roční období, tak přesně to je Supradose

11.09.2020 \\ Krása

Víte, co vaše pokožka potřebuje, když je vedro, deštivo, nebo naopak mrzne? Za všech okolností Supradose od Orlane! Jedinečná řada koncentrátů pro péči o pleť, kterou si zcela jistě zamilujete a budete využívat celoročně.

Jemná pokožka obličeje stárne tak rychle, jak jí dovolíte. A umožníte. Pokud je namáhána vnějšími vlivy, je proces samozřejmě rychlejší, než když jí věnujete péči, kterou potřebuje a dozajista si zaslouží. Supradose koncentráty jsou první řadou personalizovaných doplňků pro péči o pleť. Jedinečné koncentráty čistých účinných látek, jež vaše tvář potřebuje, aby statečně bojovala s vnějšími vlivy a vy jste díky dokonalé pleti zářila každý den. Jak správně kombinovat to nejlepší z laboratoří Orlane?

Co jsou Supradose? Kouzelné ampulky s koncentrátem těch nejúčinnějších látek, které přesně pokryjí to, čeho se vaší pokožce nedostává.  Neboli Supradose Ošetření na míru. Vyberte si ze šesti variant, které prospějí vaší pleti. A hýčkejte se celý rok! Vždy přesně podle toho, co si vnější i vnitřní vlivy žádají.

JARO potřebuje pružnost a zpevnění

Supradose Hyaluronový koncentrát. Kyselina hyaluronová hraje v hydrataci zásadní roli. Tento koncentrát hydratuje pokožku do hloubky, obnovuje pružnost a komfort. Tvář vypadá mladistvější. Je ideální pro posílení hydratace pokožky. Aplikujte vždy, když je pokožka podrážděná, dehydratovaná po zimním období. Případně zvolte Supradose Kolagenový koncentrát. Kolagen je nejhojnějším proteinem pokožky. S věkem se ovšem jeho produkce snižuje. Tento koncentrát, inspirovaný technikami regenerativní medicíny, doplňuje dermis a zlepšuje pevnost a hustotu pokožky. Obrysy obličeje jsou předefinovány, tvář je viditelně mladší Tento koncentrát je ideální jako preventivní opatření od 30 let.

LÉTO vyžaduje dokonalou ochranu před iritací sluncem

Supradose Koncentrát Omega 3&6 . Poskytuje okamžitou úlevu a obnovuje pružnost i hladkost pro všechny typy pleti. Je ideální pro večerní použití na suchou nebo namáhanou pokožku. V případě chladného nebo silného větru; po skvělém dni venku, ale také po dni stráveném u moře na slunci.

PODZIMní šetrná péče

Supradose Elastinový koncentrát. Elastin je protein, který dodává pokožce její pružnost a vitalitu. V průběhu času se elastinová vlákna stávají řidší a na pokožce se objevují vrásky, které jsou pouze důkazem ztráty pružnosti. Tento koncentrát dodává pokožce jednu ze základních složek a obnovuje pružnost a pevnost. Supradose Koncentrát Vitamin C. Ten je cenným zdrojem energie pro tělo i pokožku. Kromě revitalizačních vlastností snižuje příznaky únavy a zvyšuje energetické hladiny metabolismu pokožky. Tento koncentrát revitalizuje všechny typy pleti a zvyšuje zářivost i vitalitu. Energizující koncentrát ideální pro ranní použití. Může být použit jako kúra po vyčerpání nebo rekonvalescenci a také jako prevence.

ZIMA potřebuje zjemnění a rozjasnění

Supradose Kofeinový koncentrát. Kofein je uznáván pro své čisticí a zjemňující vlastnosti. Časem se v pleti hromadí toxiny a vlastnosti se zhoršují. Tento čisticí koncentrát odplavuje toxiny, redefinuje kontury obličeje a rozjasňuje pleť. Tvář díky tomu vypadá viditelně mladší a zářivější. Proto je ideální proti únavě, na konci zimy, kdy se koncentrují toxiny. Je vhodný pro zralou pleť, která má tendenci ztrácet své jasné obrysy, a pro každého, kdo chce vylepšit kontury obličeje. Používejte nejlépe ráno pro zvýšení efektu pročištění.