Nenechte si ujít novinky ze světa Annabelle Minerals

26.08.2020 \\ Krása

Svět krásy už zná finalistky letošních CEW Beauty Awards a Kolumbie dokonce slíbila, že do roku 2024 zakáže testování kosmetických produktů na zvířatech, jsou tu však také dvě mimořádné novinky ze světa Annabelle Minerals

Opakovaně použitelné kosmetické tampony

Udržitelnost! To je to, co je v Annabelle Minerals stejně tak důležité jako kvalitní tvářenky, stíny a další líčidla vyrobená z prvotřídních surovin. Žena v produktivním věku průměrně za rok spotřebuje 720 ks jednorázových odličovacích tamponů. I kdyby to byla jen polovina, jde o děsivé číslo, a tak se společnost rozhodla uvést na trh sadu odličovacích tamponů, které je možné používat opakovaně. Při jejich používání tak budete šetřit nejen planetu, ale i váš rozpočet.

Znovupoužitelné tampony přitom snesou zcela stejnou zátěž jako tampony jednorázové. Můžete se spolehnout na to, že odstraní všechen makeup, ten voděodolný nevyjímaje. (Samozřejmě záleží i na použitých odličovacích přípravcích.) Následná údržba tamponů je velmi jednoduchá. Stačí je po použití vymýt teplou vodou s přídavkem mýdla či jemného pracího prostředku. Můžete je také přihodit do pračky k barevnému prádlu. V takovém případě je ale vzhledem k jejich velikosti raději vložte do zapínacího pracího sáčku.

Sada obsahuje 5 kusů znovupoužitelných odličovacích tamponů balených v obalu z recyklovatelného nelakovaného papíru. Součástí balení je i leták s pokyny, jak tampony správně používat a pečovat o ně.

Doporučená cena 149 Kč.

Vějířový štětec

Víte, jak poznat kvalitní štětec? Líčení by s ním mělo jít skoro samo, měl by také být jemný při kontaktu s pokožkou obličeje, odolný a zároveň snadno udržovatelný. Zbrusu nový vějířový štětec od Annabelle Minerals je přesně takový. Má totiž štětiny z prvotřídních vláken, jež vydrží i tu největší zátěž v podobě voděodolných líčidel, respektive čištění od nich. Je navíc jemný, poddajný a díky perfektní bambusové rukojeti skvěle padne do ruky.

Vějířový štětec zaručí snadnou a precizní aplikaci rozjasňovače, bronzeru nebo také tvářenky, současně se ale hodí i pro odstranění přebytečného pudru či očních stínů napadaných pod očima. Je to zkrátka všestranný pomocník, který by ve vaší kosmetické výbavě rozhodně neměl chybět.

Doporučená cena: 169 Kč.

Fotogalerie