Když muž zraní ženu, aneb Hana Mašlíková se smiřuje s realitou…

10.08.2020 \\ Magazín

Moderátorka a bývalá modelka Hana Reinders Mašlíková tvrdí, že ke štěstí nám stačí vlastně strašně málo, ale to nyní asi moc neplatí. Zdá se totiž, že právě nemá období, které je zalité jen a jen sluncem. Bohužel prožívá velké zklamání. Už se jí nechtělo hrát si na šťastnou ženušku ve skvělém manželství, a to za pár dnů by měla slavit čtvrté výročí (27.8. 2016), kdy se provdala za svého dlouholetého přítele zápasníka André Reinderse. Spolu mají skoro tříletého synka Andrease.

„Abyste pochopili, instagram ukazuje jen to hezké, co chceme, aby bylo vidět. Vždycky jsem odsuzovala ženatého nebo zadaného chlapa, který šel do strip baru. Každý má na to svůj názor, pro mě je to ukázka absolutní neúcty k ženě,“ napsala Hana na Instastories. Je evidentní, že ji její trenér MMA André Reinders opravdu zklamal, není to asi takový pan úžasňák, o kterém často píše na sítích a se kterým by měla být v dokonalém manželství.

„Celých šest let jsem měla jediné přání, aby tam nikdy nešel můj muž. Celých šest let mi říkal, že to vnímá stejně. Bohužel některá přání jsou nadlidský úkol. Proto přestaňte snít o princi a raději přijměte realitu a život, jaký je,“ pokračovala ve své malé manželské zpovědi…

Hana Reinders Mašlíková vstoupila do povědomí široké veřejnosti v roce 2006, kdy získala v soutěži krásy Miss České republiky titul Miss Silueta. Dokázala na sobě pracovat do úmoru, aby se zdokonalovala. Ti diváci, kteří ji mají rádi, na ni obdivují její autenticitu, ti, kteří ji nemají příliš v lásce si teď mnou ruce, že na ni konečně také došlo… My ji však přejeme, aby vše ustála a opět mohla psát statusy o fajn životě.

Foto: Lenka Žáčková a Instagram H. Mašlíkové

Fotogalerie