Nudies All Over Face Color od Nudestix: Stvořeno pro letní líčení

07.08.2020 \\ Krása

Nezabere více místa než rtěnka, ale kromě rtů může zvýraznit i jiné části obličeje. Nudies All Over Face Color od Nudestix je prostě geniální. A bonusem rozhodně je voděodolnost, takže pro přirozené a rychlé letní líčení je naprosto jedinečný.

Trend letošního léta: nude líčení

Podtrhnout přirozenou krásu a neskrývat svou tvář pod vrstvou makeupu! To je filosofie značky Nudestix. A právě v tomto duchu se nesou i multilíčidla Nudies All Over Face Color. Ta totiž nabízí jemné barevné odstíny, jež se dokáží postarat přesně o takové vytvoření nenápadného líčení, které je trendem tohoto léta. Líčidla lze je použít jako rtěnku, tvářenku, bronzer, zkrátka jakkoli vás zrovna napadne.

V nabídce jsou tři typy:  Nudies All Over Face Color:

Glow - pro svěží rozjasnění, které dodá každé tváři zdravý letní vzhled. V tónech Brown Sugar Baby, Hey Honey a Illumi- Naughty

(Obsah: 7 g, Doporučená cena: 779 Kč)
Bloom - pro nenucené zvýraznění, díky němuž získá obličej přirozeně zářivý look. V tónech Poppy Girl, Cherry Blossom Babe, Tiger Lily Queen, Sweet Peach Peony

(Obsah: 7 g, Doporučená cena: 759 Kč).

Matte - pro přirozený make-up, který skryje nedokonalosti a zvýrazní přednosti. V tónech In The Nude, Bare Black, Sunkissed, Bondi Bae

(Obsah: 7 g, Doporučená cena: 779 Kč)

Nudies All Over Face Color je parťák na léto

Další předností multilíčidel Nudies All Over Face Color je jejich lehké a pečující složení na balzámové bázi. Díky tomu pleť nevysušují a také bez problémů odolává i opakovanému kontaktu s vodou, a přesto si zachovává svou plnou barvu. Kompaktní líčidlo, jež se vejde do každého kosmetického kufříku i malé kabelky, má navíc integrovaný hustý štětec pro snadnou aplikaci.

O značce Nudestix

Za zrodem značky stojí touha po přirozeném vzhledu a minimalistických produktech. "Vždy jsme věřily v přirozenost. Takže pryč s šíleným makeupem. Sázíme na nenucené tóny," vysvětlují Taylor, Ally a Jenny Frankel, zakladatelky značky.

Krom přirozeného líčení si tato rodinná firma zakládá i na tom, aby jejich produkty byly vždy veganské, hypoalergenní, bez konzervantů, syntetických parfemací a také, aby nebyly testovány na zvířatech.

Fotogalerie