Vytvořte si vlastní styl se šperky Pandora Signature

05.08.2020 \\ Design/Domov

Společnost Pandora letos slaví 20 let vyprávění příběhů prostřednictvím šperků a příští měsíc upoutá veškerou pozornost náramek s přívěsky Pandora Moments jakožto absolutní, stylový prostředek sebevyjádření.

Definování vašeho osobitého, rozpoznatelného (tzv. signature) stylu je účinným způsobem, jak kreativně vyjádřit svou osobnost, a součástí DNA značky Pandora. V srpnu spatří světlo světa kolekce Pandora Signature s novými šperky ve svěžím pojetí oblíbených prvků designu Pandora, k nimž patří logo Pandora, vykrojená srdíčka a třpytivé pavé v kombinaci s geometrickými detaily a výjimečným uměleckým zpracováním. Šperky inspirované točitými schodišti, futuristickými stavbami a gravitaci popírajícími sochami byly vytvořeny proto, aby se staly vašimi nepostradatelnými ozdobami zajišťujícími vkusný, nenucený styl pro každý den.

Náramek s přívěsky Pandora Moments slaví 20 let, během nichž pomáhá svým obdivovatelkám vyprávět jejich příběhy v roce 2020. Nastal ideální čas nosit váš oblíbený šperk s detailně propracovanými a super stylovými přívěsky, jako je visací přívěsek písmeno O s korunkou ve třpytivém pavé z kovu Pandora Rose (pozlacení naší jedinečné směsi kovů růžovým 14karátovým zlatem).

Co nás zaujalo:

  • Upravitelné stříbrné náhrdelníky s americkým zapínáním, které jsou ozdobeny vykrojenými srdíčky a pavé, nabízejí nekonečně mnoho možností stylingu.
  • Kontrastní velikosti kruhů v dvojitých kruhových náušnicích s pavé vytvářejí vrstvený, vícerozměrný efekt.
  • Architektonické detaily v trojitém prstenu se zkříženým pavé jsou zhotoveny unikátními ručně dokončovanými technikami, díky čemuž toto stylové vyjádření vašeho já bude vždy středem pozornosti.

Fotogalerie