Péče, díky které už nikdo neuhodne váš skutečný věk. Vyzkoušejte ji.

30.07.2020 \\ Krása

Projevy stárnutí nezastavíte. Můžete je ale zpomalit, oddálit a dodat pleti vzhled, který vám ubere roky. Nezbytnými pomocníky pro boj s časem vám budou produkty Orlane. Výrobky značky, která myslí na detaily, jež prozrazují skutečný věk ženy. Věnujte pozornost konturám rtů, nosoretním rýhám i vráskám kolem očí. Odměnou vám bude dokonalý vzhled.

Vaše pleť je neustále namáhána, a právě v místech, kde je pokožka nejcitlivější a nejslabší, vznikají nejsnadněji vrásky. Jedná se o oblast rtů, očí, nosoretní rýhy a mimické vrásky na čele. Jakmile zvolíte správnou péči, můžete projevy stárnutí zpomalit. Jaké produkty by ve vaší kosmetické taštičce tedy chybět neměly?

Antirides Extreme krém na kontury rtů. Péče o vrásky v okolí rtů tuto citlivou a exponovanou oblast viditelně omlazuje. Bojuje proti vráskám od základu a s úspěchem snižuje viditelnost stávajících vrásek. Po aplikaci krému na kontury jsou rty jemné, svěží, pružné a plné, jejich okolí dokonale vyhlazené. Jedná se o cílenou a neobyčejně efektivní péči pro kontury rtů. Tento neuvěřitelně silný a účinný krém na vrásky obsahuje Komplex Mémoxyle®, který účinně bojuje se vznikem nových vrásek tím, že obnovuje „paměť mládí“. Obsahuje optické receptory, které jsou výtečnými pomocníky při snižování viditelnosti již existujících vrásek. Odbourává tak nežádoucí příznaky stárnutí.

15 ml/1950 Kč

Antirides Extreme oční krém. V boji proti vráskám tento přípravek viditelně vyhlazuje a omlazuje oční partie a zabraňuje vzniku nových vrásek. Rozjasní oči a omladí pohled. Výrazný rozdíl lze pozorovat již za týden! Péče určená na vrásky očního okolí je cílená a výjimečně účinná. Péče na vrásky očního okolí obsahuje unikátní látku Memoxyle®, která bojuje proti vzniku vrásek. Obsahuje rovněž rostlinný bioenergetický komplex, který vyhlazuje povrch pleti. Viditelně ji zpevňuje, tonizuje a rozjasňuje.

15 ml/2490 Kč

Antirides Extreme Repulpante krém. Péče pro boj proti hlubokým vráskám a povadlé pleti. Tento elixír, speciálně vyvinutý pro zralou pleť, ji nejen efektivně regeneruje a zpevňuje, ale vrásky přímo vytlačuje ven. Tento krém bojuje proti hluboko usazeným vráskám a povislé pleti. Má celkem trojí dopad: podporuje regeneraci pleti, přičemž „sešije“ vrásku zevnitř; obnovuje podpůrnou funkci pleti, čímž vytlačuje vrásky ven; přináší nejen okamžitý, ale především dlouhodobý komfort a hydrataci. Pleť je omlazená, vrásky jsou na ústupu a kontury opět plnější a pěkně tvarované.

50 ml/4990 Kč

Fotogalerie