Hvězdy MMA vás zvou na střechu Tančícího domu

22.07.2020 \\ Magazín

Každý opravdový fanoušek se chce setkat se svým idolem, ale každému se to krom zápasů nikdy nepoštěstí. Fanoušci MMA však mají jedinečnou příležitost se osobně setkat na střeše ikonického a nadčasového Tančícího domu v Praze. České hvězdy MMA v čele s Karlosem Vémolou či Makhmudem Muradovem, kteří nebudou chybět 24. července na VIP Dancing House – MMA Fighters.

VIP DANCING HOUSE „MMA Fighters“ je kosmopolitní záležitostí, kterou dozdobí už jen nádherný výhled se siluetou Hradčan ze střechy Tančícího domu. Potřást si rukou budete mít možnost s nejzářivějšími hvězdami české MMA. Pozvání přijali dále: David DvořákMiloš PetrášekMichal MartínekArtur Omarovtrenéři Andre Reinders a Petr Macháček a řada dalších.

Věděli jste, že myšlenka postavit na nároží Jiráskova náměstí dům s výhledem, který by sloužil veřejnosti jako umělecká galerie a zároveň by zaplnil prázdnou proluku po náhodném leteckém náletu na Prahu v roce 1945, se zrodila před třiceti lety. Víte, komu patřila? Nikomu menšímu než Václavu Havlovi. Moderní pojetí architektury vtiskli této mimořádné stavbě v roce 1990 architekti Vlado Milunić a Frank Gehry.  Protože ikonická stavba letos vlastně slaví výročí, které se váže k první myšlence, bylo veřejnosti otevřeno jinak nepřístupné technické zázemí, kdy si návštěvníci párty mohou vše prohlédnout, ale pozor, pouze do 19.00 hodin (posledním hostům bude prostor zpřístupněn v 18.30), kdy se zábava bude dostávat na tu nejlepší svoji úroveň, protože v tento čas by už měly být přítomny všechny uvedené hvězdy české MMA.

Vstupenky na tuto ojedinělou akci jsou k dostání v síti Ticketportal a na místě v den konání.