Myslivcová maká i v létě, už není jen růžová!

09.08.2017 \\ Magazín

Léto je pro většinu z nás časem menšího pracovního nasazení a hlavně dovolených. Zatímco to druhé si DOMINIKA MYSLIVCOVÁ užila alespoň pár dní na Maledivách, o tom prvním si může nechat maximálně tak zdát. Po veleúspěšné kampani na minerální vodu Ondrášovka po ní totiž tato značka zatoužila znovu.

Je logické, že když něco funguje, není důvod to měnit. S kvalitním fotbalistou klub také prodlouží smlouvu, protože za prvé ví, co od něj čekat a za druhé má jistotu, že svoji práci odvede kvalitně. To samé v jasně fialovém teď udělalo vedení Ondrášovky. „Jsem moc ráda, že mne zase oslovili. Myslím, že loni se kampaň povedla, takže laťka je vysoko. Nicméně výzvý mám ráda,“ usmívá se česká Barbie, pro kterou to po exotické dovolené znamená návrat do zajetých pracovních kolejí. „Jsem zvyklá pracovat, nevadí mi to. Sami budete moci brzy posoudit, jestli se změna z ružové na fialovou povedla,“ vzkazuje svým fanouškům.

Jisté je jedno. Pokud se neustále spekuluje o tom, kolik a jak moc bohatých milenců Myslivcová má, toto je odpověď. Její pracovní tempo by jí totiž záviděl jen málokdo. Na druhou stranu je za to dobře placená, o tom není sporu. Zkrátka jsou to dvě strany jedné mince. Možnost kupovat si drahé kabelky jsou vyvážené tím, že zatímco její vrstevnice se válí u vody, ona se peče ve čtyřiceti stupních před objektivem fotografa. Uvidíme, jestli se i tentokrát Ondrášovka trefila s fialovou do černého.

Buď jak buď, Myslivcová teď prožívá velmi dobré období. Vždyť její písnička Pink Luxury, která pochází z dílny hitmakera Michala Davida, se už od pátku drží mezi nejlepšími v prestižní hitparádě rádia Kiss. Aktuálně je na druhém místě, když až za ní jsou například mladá zpěvačka Nelly, na záda se prsaté blondýně dívají třeba i Gipsy.cz, Mirai a další. Pokud patříte mezi její fanoušky, můžete hlasovat zde: https://www.kiss.cz/kissparada/. Každý den jí můžete dát hned tři hlasy.

A pozor, to by nebyla barbie, aby hned nevyhlásila soutěž!
Chcete vyhrát iPhone? Máte šanci!
Dominika Myslivcová vyhlašuje soutěž o iPhone 7! Jak jinak, než s Ondrášovkou. Pravidla jsou úplně jednoduchá, podle české Barbie to zvládnou i blondýnky. Jak tedy na to?

  1. Musíte být fanouškem @dominikamyslivcova@ondrasovka_cz
    2. Nahrávejte fotky či videa, jak v létě sportujete, na Instagram s hashtagem #barevneleto+ tagujte @ondrasovka_cz nebo na Facebook Ondrášovka pod příspěvek s videem Dominiky.
    3. Dominika v pátek 18. 8. v 18. hodin vybere příspěvek, který se jí bude nejvíce líbit a pošle ho do finálového kola. Z toho veřejnost vybere toho nejlepšího a ten získá iPhone 7. Výherce Myslivcová oznámí pod příspěvkem na svém Instagramu. Kompletní pravidla soutěže najdete na FB Ondrášovky.

Foto: Ondrášovka

Fotogalerie