Vyzrajte na menopauzu díky účinným přírodním látkám

03.07.2020 \\ Zdraví

Ve věku, kdy si každá žena po všech životních zkušenostech přeje klid, přichází jedno z nejnáročnějších období – menopauza. Namísto duševní pohody a fyzické harmonie přichází výkyvy nálad, nadměrné pocení, problémy se spánkem a řada dalších vedlejších projevů hormonálních změn, které klimakterium provází. Pokud patříte mezi ty, které by se rády vyhnuly hormonální terapii, vsaďte na přírodní cestu!

Přírodní léčitelství se na nejrůznější zdravotní neduhy využívá již odpradávna, a jinak tomu není ani při mírnění nepříjemných příznaků menopauzy. Mezi nejčastěji využívané bylinky přitom patří ploštičník hroznatý a třezalka tečkovaná.

Ploštičník hroznatý (Cimicifuga racemosa), přirozeně roste především v Kanadě a Severní Americe, kde je hojně využíván při léčbě ženských obtíží. Pro léčivé účely se zpracovává zejména jeho kořen, jenž představuje bohatou zásobárnu glykosid a terpenů. Ty jsou velmi podobné estrogenům, které s příchodem klimakteria v ženském těle ubývají, a proto je právě ploštičník v menopauze tolik ceněnou léčivkou. Pomáhá nejen při nespavosti, ale také poruchách paměti či gynekologických potížích.

Třezalku tečkovanou (Hypericum perforatum) najdete i v české krajině, a to hlavně na slunných stanovištích v nižších až středních polohách. Tato pozitivní žlutě kvetoucí bylinka se v lidovém léčitelství využívá zejména k tlumení psychických obtíží, a tak vám během menopauzy přinese tolik ceněný vnitřní klid.

Přestože je sbírání bylinek krásnou a naplňující činností, může být občas složité dávkovat si je tak, abychom svému zdraví naopak neublížili. Nejlepší je proto vsadit na ověřené přírodní doplňky stravy, které v jedné dávce přináší tolik účinných složek, které vaše tělo ke zmírnění projevů klimakteria potřebuje. Klinicky ověřený preparát GS Merilin Harmony kombinuje obě dvě ceněné bylinky, a navíc přidává také vápník a vitamín D3, složky nesmírně důležité pro zdraví vašich kostí. Výrobce všem ženám, které nebudou ani po 3 měsících užívání spokojené s jeho účinky, garantuje vrácení peněz za nákup produktu.

GS Merilin Harmony

3měsíční kúra (90 tablet)

Orientační cena: 526 Kč

Dávkování: 1x denně jedna tableta

Účinné látky: Ploštičník hroznatý, třezalka tečkovaná, cimicifuga racemosa, vápník, vitamin D3

Efekt lze očekávat nejdříve po 4-6 týdnech užívání

Více informací naleznete na stránkách: www.merilin.cz

Fotogalerie