Pandora uvádí svou šestou limitovanou edici, sběratelské přívěsky Pandora Moments

02.07.2020 \\ Fashion

Jeden přívěsek. Vesmír příběhů. Léto 2020 20 19.května 2020, Praha, V průběhu roku 2020 si společnost Pandora připomíná klíčový okamžik své historie a slaví 20 let, během nichž nadšené obdivovatelky této značky zachycovaly své příběhy pomocí ikonického náramku s přívěsky. Náramek s přívěsky Pandora Moments, proslavený po celém světě a milovaný sběrateli i sběratelkami jako možnost vyjádřit svoji lásku a hodnoty prostřednictvím šperků, byl poprvé uveden v roce 2000.

Každý měsíc v roce 2020 spatří světlo světa a bude znovu uveden jeden z 12 nejoblíbenějších přívěsků Pandora jako součást limitované edice přívěsků 2020, které jsou předurčeny k tomu, aby se ihned staly sběratelskými kousky.

Neztrácejte svoje srdce

V červnu znovu uvedeme na trh jeden z našich originálních přívěsků značky Pandora: bezpečnostní řetízek doplněný motivy srdíček v kruhu kolem soudečku. Bezpečnostní řetízek, který se stará o to, aby milovníci šperků Pandora svůj oblíbený náramek neztratili, je i sám o sobě výrazem stylu jako symbol lásky, citu, jenž je jádrem designu Pandora. Tolik oblíbený přívěsek, v němž uzrála spousta příběhů pro tolik lidí po celém světě, hovoří o zlomeném srdci, které našlo lék na svůj žal, a vrátilo se ke svému tělu znovu sceleno pod ochranou lásky k druhému. Dokonalý způsob vyprávění příběhu našeho bezpečnostního řetízku, který zajistí, abyste „neztratili své srdce“.

Přívěsek s bezpečnostním řetízkem se srdíčky z limitované edice 2020 bude uveden do světa 20. června, a to pouze online a ve velmi omezeném počtu kusů. Každý přívěsek je označen puncem* ke 20 letům přívěsků Pandora a je dodáván s certifikátem, který připomíná toto slavné výročí.

#Pandora20

Fotogalerie