GILLETTE přichází s prvním holicím strojkem s vyhřívanými břity

12.06.2020 \\ Krása

Gillette uvádí na český trh svůj první holicí strojek s vyhřívanými břity. Tato high-tech novinka poskytuje během holení neustálý pocit tepla prostřednictvím inovativních vyhřívaných břitů, které plně nahradí přikládání horkého ručníku na tvář. Vyhřívaný holicí strojek je první novinkou, kterou na trh uvádí nová divize GilletteLabs.

„Spojením skvělého designu a funkčnosti holicí strojek Heated Razor od GilletteLabs povznáší zážitek z holení na novou úroveň,“ říká Garry Coombe, CEO globální divize péče o vzhled Procter & Gamble, a dodává: "Víme, že muži mají rádi ten pocit, který nastává při holení s použitím horkých ručníků, a nyní si mohou stejný zážitek užít každý den ve své koupelně."

Poprvé byl Heated Razor od Gillette Labs představen na veletrhu CES v lednu 2019 a okamžitě si získal přízeň mužů, kteří rádi zkoušejí technologické novinky. Vyhřívaný holicí strojek GilletteLabs aktivuje a dodává okamžité teplo pouhým stisknutím tlačítka a poskytuje výrazně pohodlnější oholení. Má také mnoho dalších funkcí:

  • Vyhřívaný nerezový pásek: Distribuuje teplo rychle a rovnoměrně a okamžitě poskytuje pokožce uklidnění, které při každém tahu připomíná dotek horkého ručníku.
  • Nastavitelná úroveň teploty: Stisknutím tlačítka snadno vyberete mezi dvěma úrovněmi tepla, abyste dosáhli optimálního pohodlí na základě toho, co je pro vás to pravé.
  • Automatická ochrana proti přehřátí: Čtyři inteligentní teplotní senzory trvale udržují rovnoměrné teplo na zvolené úrovni a vestavěné bezpečnostní prvky zajišťují bezpečnou úroveň tepla.
  • Pokročilá technologie pěti břitů: nejpokročilejší nejtenčí a nejjemnější čepele Gillette, které poskytují neuvěřitelný komfort.
  • Bezdrátové magnetické nabíjení: Kompaktní a elegantní bezdrátová magnetická nabíjecí základna umožňuje nabíjení holicího strojku a také jeho uložení.
  • Lithium-iontová baterie: Dobíjecí lithium-iontová baterie vydrží až šest holení - takže je snadné používat Gillette Labs Heated Razor na cestách.
  • Elegantní rukojeť: Esteticky navržená hliníková zinková rukojeť prvotřídní kvality dodává celkovému vzhledu sofististikovanost.
  • Technologie Flexdisc: Pro snadné oholení ve všech konturách obličeje a zajištění kontaktu vyhřívaných břitů s pokožkou.
  • Vodotěsný holicí strojek: Umožňuje holení podle potřeby - ve sprše nebo u umyvadla.

Fotogalerie