Maminek po čtyřicítce přibývá, jejich řady rozšíří i Vendula Pizingerová

25.05.2020 \\ Magazín

Vendula Pizingerová bude opět maminkou, což je skvělá zpráva, ale je i řada těch, kteří se do ní nevybíravě naváží. Obtěžují ji nevhodnými zprávami a urážkami na sociálních sítích. Naštěstí se rozhodla všechny kritiky a rýpaly neposlouchat a útočné vzkazy nečít! Otěhotněla na lednové exotické dovolené na ostrově Reunion. Oba jsou s manželem šťastní, prozradili na sociálních sítích. Vendula Pizingerová v únoru oslavila 48 narozeniny, manžel Josef je o 16 let mladší a ve stavu manželském budou 5 let.

Před pár dny porodila Alena Šeredová italskému miliardáři Alessandru Nasimu holčičku, Vivienne Charlotte. S malou dědičkou automobilky Fiat je šťastná maminka v turínském domě, kde s celou rodinou bydlí.

Radostná zpráva přišla také ze Slovenska, kde v těchto dnech porodila pouhý rok před padesátkou moderátorka pořadu Smotánka Erika Judínyová své první dítě.  Otcem je populární slovenský herec, komik a kabaretiér Štefan Skrúcaný. Holčička dostala jméno Ella. 

Ve svých 46 letech porodila zpěvačka Bára Basiková syna Theodora, a to že se stala potřetí maminkou dodnes považuje za dar za který je vděčná. Ve stejném věku přivedla na svět své první dítě i topmodelka Adriana Karambeu, rozená Sklenaříková. Otcem dcerky Niny je marocký podnikatel Aram Ohanian.

Anglii v roce 2000 velké překvapení způsobila Cherie Booth, manželka tehdejší premiéra Tony Blaira, která ve svých 45-ti letech porodila své čtvrté dítě. To v Čechách nejen politickou scénou zavířila hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová, když ve 48 letech porodila dcerku Emu.

Maminky, které na svět přivedly své děti po čtyřicítce

Nejčerstvější maminkou je Alena Šeredová, jsou to jen 4 dny, co italskému miliardáři Alessandru Nasimu porodila holčičku Vivienne Charlotte. Zhruba měsíc před čtyřicítkou před třinácti lety porodila tehdejší místopředsedkyně poslanecké sněmovny PČR Lucie Talmanová syna Nicolase, jehož otcem je tehdejší předseda ODS Mirek Topolánek.

Mezi další známé maminky z Česka po čtyřicítce patří herečka Veronika Žilková, zpěvačka Ilona Czáková, herečka Zora Jandová, světoznámá mezzosopranistka Dagmar Pecková a řada dalších.

Foto: Instagram V. Pizingerové a Aleny Šeredové

Fotogalerie