Uleháte-li na matracích MORAVIA COMFORT máte větší naději na dobrou náladu

23.05.2020 \\ Design/Domov

Plnohodnotný spánek je základem našeho fyzického a psychického zdraví, to každý ví. Dopřáváme tak odpočinek svým svalům a kloubům, zaháníme tak stres i špatnou náladu. Kvalitu svého spánku máme ve svých rukách! Stačí, když si vybereme kvalitní matraci!

Pokud již více jak 7 let spíte na jedné a té samé matraci, měli byste udělat změnu. Důvodem je především fakt, že ve staré matraci se v hojném počtu množí nejen prach, ale i roztoči, kteří především pro alergiky a citlivější osoby způsobují nemalé zdravotní potíže. Problémy se však mohou objevit i v oblasti zad – to, když spíte na matraci, která již ztratila své podpůrné schopnosti. Nejčastější jsou pak bolesti vyvolané blokádami a ústřely bederní či krční páteře, které mohou vyvolávat i nepříjemné migrény.

V nabídce českého výrobce MORAVIA COMFORT naleznete nejrůznější typy matrací – z latexu, HR, PUR i líné pěny. Všechny vám zajistí pohodlný spánek bez újmy na vašem zdraví. V nabídce objevíte i anatomické polštáře a chrániče, díky nimž prodloužíte životnost matrace a ochráníte ji po delší dobu před nežádoucími bakteriemi, alergeny, plísněmi, ale i běžným znečištěním.

Matrace MORAVIA COMFORT jsou dostupné v kamenných prodejnách, kde si je můžete na vlastní kůži vyzkoušet. Na https://moravia-comfort.cz/obchodni-sit naleznete úplný seznam míst, na kterých je zboží k dispozici.