K jaru rozhodně patří stylové doplňky od značky Kipling

17.05.2020 \\ Fashion

Jaro si žádám abyste provětrali šatník. Vpusťte bez otálení do svého každodenního života čerstvý vítr. Značka Kipling pro vás připravila skvělou řadu stylových doplňků. Kromě elegantního vzhledu jistě oceníte i praktickou stránku nových batůžků, ledvinek a tašek. Všechny produkty jsou pro vás k dispozici i v e-shopu www.kipling.cz

Praktické doplňky můžete vybírat z několika slušivých barev – béžové, tmavě zelené a metalické růžové a béžové. Absolutním hitem letošního roku jsou ledvinky – rozměrnější YASEMINA, do níž uschováte vše, co potřebujete mít při procházkách městem po ruce, a šikovnou ABANU, kterou lze nosit i jako crossbody kabelku.

CITY PACK MINI a DELIA MINI jsou jako stvořené pro ženy, které dávají přednost praktickému batůžku před kabelkou. Kromě hlavní kapsy na zip chráněné poklopem na patentek jistě oceníte i dvě menší otevřené kapsičky, zadní kapsu na zip a přívěšek na klíče.

A nechybí ani tašky! Oblíbený model ART M dopřeje vašemu outfitu sofistikovaný vzhled, jenž můžete díky postranním zipům lehce upravit. Prostorná hlavní kapsa skvěle poslouží k uschování všech vašich cenností, do menší přední kapsičky na zip pak bezpečně uložíte drobnosti, jako třeba klíče nebo mobilní telefon.

Více informací vstupte na webové stránky: www.kipling.cz

Fotogalerie