Harley on Tour se blíží: 22 motocyklů, 4 měsíce, 4 města a 5 zastávek!

15.05.2020 \\ Tech/Auto/Moto

Harley-Davidson vyráží se svými motocykly po roce opět mezi lidi! Speciální kamion s 22 motocykly H-D jedoucí napříč Evropou zastaví v rámci letošního Harley on Tour i v ČR. Celkem jej u nás čeká 5 zastávek ve 4 městech v rozmezí 4 měsíců. Tour odstartuje 29. května v Brně a vyvrcholí na letošních Prague Harley Days v Praze 4. – 6. září. Zájemci se tak na každé zastávce budou moci seznámit s aktuální modelovou řadou H-D, absolvovat zkušební jízdu zdarma a poznat osobitý styl i jízdní vlastnosti jednotlivých modelů. Zkušební jízdy a konkrétní motocykly je možné si už nyní rezervovat u jednotlivých dealerství Harley-Davidson v Praze, Plzni, Brně a Ostravě.

Zapomeňte na aktuální stres z nejisté doby a zkuste si vyčistit hlavu. Akce s názvem Harley on Tour je k tomu ideální příležitostí. Minimálně dva dny plné silných strojů, burácejících motorů a projížděk na motocyklech Harley-Davidson zcela zdarma - přesně takový je koncept turné Harley-Davidson Harley on Tour, na kterém se široké veřejnosti přibližuje motorkářský styl a nabízí možnost na vlastní kůži otestovat stroje H-D.

„Jsme potěšeni, že i v letošním, nelehkém, roce můžeme pozvat zájemce na Harley on Tour, aby zcela bezplatně vyzkoušeli širokou řadu našich motocyklů a přišli tak na jiné myšlenky. Je to skvělá příležitost, jak si během několika dní vyzkoušet více motocyklů H-D a zjistit, jaký člověku bude sedět nejvíce. Na každé zastávce bude k dispozici 22 motocyklů napříč celým modelovým spektrem Harley-Davidson. Letos se mohou účastníci těšit na aktuální modelovou řadu, proto by si jednotlivé zastávky neměl nechat ujít žádný aktivní jezdec ani milovník motocyklů,“ říká Michal Fric, marketingový manažer Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

První zastávkou bude na konci května, 29. – 31. 5., Brno, další bude hned o týden později 6. – 7. 6.  Ostrava, zhruba o měsíc později 10. – 11. 7.  zavítá kamion plný motocyklů do Plzně a v srpnu se přesune do Prahy, kde bude v termínu 14. – 15. 8. Poslední speciální zastávkou jsou pak přímo Prague Harley Days, kde budou mít jezdci na zkušební jízdy hned tři dny, od 4. do 6. září.

Rezervaci zkušebních jízd je možné pro první čtyři zastávky provést telefonicky nebo osobně v patřičných dealerstvích Harley-Davidson. Vzhledem k velkému zájmu o všechny zastávky tour je vhodné se registrovat co nejdříve. S ohledem na aktuální situaci s vývojem onemocnění COVID-19 nebude v letošním roce půjčována moto výbava a motocykly budou zároveň po každé jízdě desinfikovány.

Jízdy v rámci Prague Harley Days pak bude možné rezervovat přímo na místě, vždy na konkrétní den. Pro absolvování jízdy je třeba mít u sebe dva doklady totožnosti – občanský průkaz a pochopitelně řidičský průkaz skupiny A a odpovídající moto výbavu – helmu, rukavice a bundu.

Více informací naleznete na: http://www.harley-davidson.cz

Fotogalerie