Svátek matek se blíží. Co by mohlo potěšit vaši maminku?

07.05.2020 \\ Design/Domov

Druhá květnová neděle každoročně patří maminkám! Mezinárodní svátek, jehož kořeny spadají až do starověku, vzdává hold všem rodičkám. Malé děti jim z lásky malují obrázky a nosí květiny, ty starší vymýšlejí sofistikovanější dárky. Je jedno, zda je mamince třicet let, šedesát nebo devadesát – milou pozornost si zaslouží vždy! Dáme vám tipy, čím jí 10. května můžete udělat radost.

Nepostrádá náhodou praktického pomocníka na cesty, kterými jsou termosky nebo termonádoby. Rozhodně ji ocení všechny praktické maminky – uchovají díky nim jídlo i pití teplé či studené, jak se se bude hodit. Mohou si tak doma připravené pokrmy vzít s sebou na výlety, na chatu, do práce, anebo si vychutnat osvěžující nápoje při sportu či procházkách.

Náš tip:

Termoska City Loop rose 0,5 l, 749,- Kč

Elegantní, přitom praktická termoska má skvělé izolační vlastnosti – pití v ní vydrží 8 hodin teplé a 16 hodin studené. Díky dokonalému těsnění je vhodná i pro sycené nápoje a funkce AromaSafe® zaručí uchování chuti. Je vyrobená z netoxických materiálů a odolná vůči oděrům a nárazům.

Termonádoba City rose 0,47 l, 749,- Kč

Nádoba, která dokáže uchovat jídlo až 7 hodin teplé a 14 hodin studené, je vyrobena z netoxických materiálů a díky povrchové úpravě colourProtect™ je odolná vůči oděrům a nárazům. Má praktický šroubovací uzávěr s poutkem, který 100 % těsní, takže nehrozí, že se obsah vylije do kabelky či batohu.

Více potřebných informací dohledáte na: www.termoo.cz

Fotogalerie