V pondělí otevře i PLANEO Elektro, čekají vás pro obrovské slevy

25.04.2020 \\ Design/Domov

Restriktivní opatření nařízená vládou kvůli pandemii koronaviru se konečně začínají uvolňovat. 27. dubna  přivítá své zákazníky téměř devadesát poboček celorepublikové sítě PLANEO Elektro. Obnovení jejich provozu bude doprovázet řada proaktivní bezpečnostních opatření směrem k zákazníkům i zaměstnancům. Pro zákazníky je navíc na uvítanou připravena speciální slevová akce Black Friday s platností od 27. dubna do 10. května, široká nabídka ochranných pomůcek za výjimečné ceny.

Možná ze všech stran slýcháte, že není dezinfekce, nejsou ochranné pomůcky, teploměry a další. A je tedy lepší sedět doma a raději vůbec nevycházet ven. Ono to ale úplně není pravda. Jasně, člověk musí být opatrný, ale zabarikádovat se mezi čtyřmi stěnami a čekat, až si pro vás dojde nějaká mnohem nebezpečnější nemoc než COVID-19, to také není dobré řešení. Pokud máte starosti, kde sehnat roušky, dezinfekční prostředky a další potřebné věci pro ochranu svoji a svých blízkých, řešení je jednoduché! Počkejte si do 27. dubna a vyrazte do jedné z mnoha poboček PLANEO Elektro, kde si pro své zákazníky připravili opravdu úžasnou akci! Co se skrývá pod názvem Black Friday se dozvíte na webových stránkách www.planeo.cz.

Nákupy v téměř devíti desítkách kamenných prodejen PLANEO Elektro, možnost prohlédnout i vyzkoušet si vybrané produkty osobně či se o jejich výběru poradit s odborníky, to vše bude probíhat za zvýšených bezpečnostních opatření. Každá z prodejen byla obratem vybavena dezinfekčními prostředky i jednorázovými rukavicemi. Informace o doporučeném chování v prostorách prodejen budou zákazníkům sdělovány v pravidelných intervalech přehrávaným audio spotem, bannery na TV obrazovkách i prostřednictvím informačních plakátů. Připomínat budou zásady bezpečného nákupu – použití roušek, dezinfekce, dodržování minimálního doporučeného rozestupu od ostatních osob ve vzdálenosti 2 m i využití bezkontaktních plateb. Všechny ochranné prostředky (roušky pro děti i dospělé, respirátory FFP2 i dezinfekce a dezinfekční gely v balení od 30 do 500 ml) budou taktéž nabízeny ke koupi za přívětivé ceny. 

Fotogalerie