Kokoso baby je dokonalá přírodní kosmetika z bio kokosového oleje

20.04.2020 \\ Zdraví

O přednostech kokosového oleje už dávno víme a v prémiové kvalitě je prostě ideální v péči o pokožku miminek, batolat i dospělých. Pokud tedy vybíráte značku dětské kosmetiky, kterou budete opečovávat svého potomka nebo ratolest v širší rodině či přátel, doporučujeme Kokoso baby, věřte, je to skvělá volba. Dokáže totiž o citlivou a ničím neposkvrněnou dětskou pleť pečovat od prvních jejich okamžiků na tomto světě a bez zbytečné chemie.

Kokosový olej patří mezi superpotraviny, tedy potraviny s vysokým obsahem zdraví prospěšných látek. V případě kokosového oleje jsou to zejména vitaminy A, D, E a K, kyselina laurová nebo kaprálová. Podporuje přirozenou imunitu. Používá se v potravinářství i v kosmetickém průmyslu. Pomáhá udržovat pleť hebkou a pružnou, ženy se s ním mohou pohodlně odlíčit a muži jej zase použít jako balzám po holení. Zpomaluje stárnutí pleti a vznik vrásek, pomáhá bojovat proti kruhům pod očima, je skvělý i na intimní hygienu (obsahuje kyselinu kaprinovou, která působí proti herpes virům a dalším nepříjemnostem). Zkrátka a jednoduše: s jednou sklenicí kokosového oleje můžete z koupelny odstranit několik dalších výrobků - a s kokosovým olejem od Kokoso baby si můžete být jistí prémiovou bio kvalitou i ekologickými obaly.

Příběh Kokoso baby je prostý, a přece naprosto vše vysvětlující. Její zakladatelka Lauren objevila zázraky panenského kokosového oleje, když se sama stala maminkou. Strávila pak mnoho a mnoho času hledáním toho nejlepšího kokosového oleje, protože pro své děti chtěla jen to nejlepší. A to se jí nakonec podařilo: vyhrála v soutěži Boots – Inspirováno dítětem, a navíc dostala i podporu a peníze na investici v pořadu BBC Dragons‘ Den. Lauren se tak se svým manželem mohla pustit do výroby té nejjemnější dětské pleťové kosmetiky nejen pro své, ale i pro vaše děti.

Spolehnout se můžete na nejkvalitnější raw čerstvě lisovaný olej. Obaly jsou recyklovatelné, bez BPA a zcela bezpečné pro děti. Výrobky Kokoso baby pochází výhradně z etické a cruelty-free výroby a nenajdete v nich absolutně žádné chemické špatnosti.

Kokoso Baby seženete na webu www.madeformoms.cz, kde kromě potřeb pro miminka najdete i spoustu produktů, které doslova hýčkají také ženy, protože těmi ani po porodu nepřestáváme být.

KOKOSO BABY BIO KOKOSOVÝ OLEJ

Citlivá pleť vašeho miminka může zůstat jemná a hydratovaná díky prémiovému kokosovému oleji v BIO kvalitě. Kokosový olej je nabitý vyživujícími látkami včetně mastných kyselin. Hydratační olej využijete jako tělové máslo, balzám na dětský zadeček nebo masážní olejíček na celé tělo i vaše ruce, jako balzám na rty, odličovač, po opalování nebo k mazání těhotenského bříška. Je vhodný pro děti už od narození i na citlivou ekzematickou pokožku. K dostání je v praktickém cestovním balení i ve větším na doma. Pamatujte, že přirozená teplota tání kokosového oleje je nad 24 °C. Skladujte jej proto mimo přímý sluneční svit a zejména v teplém počasí víčkem nahoru, prospěje mu i uchování v lednici, pokud preferujete jeho tuhou podobu.

Balení 200 ml/320 Kč

nebo 83 ml /210 Kč

KOKOSO BABY HAPPY SCALP - KRÉM NA ŠUPINY VE VLASECH

Snad každé děťátko má v prvních měsících života ve vlasech šupinky, které je potřeba vyčesávat. Kromě Kokoso Baby Bio Kokosového oleje s tím perfektně pomůže také speciálně vyvinutý Happy Scalp Cream™. Díky němu se dětská vlasová pokožka změkčí, zklidní a zjemní. Je zcela bezpečný pro použití i u novorozenců, s problémy s vlasovou pokožkou ale dokáže pomoci celé rodině. Obsahuje pouze naprosto bezpečné a zdravotně nezávadné ingredience, všechny z nich jsou hodnoceny zeleně ve velmi přísné EWG Skindeep® Databázi. Happy Scalp Cream™ je z 98 % složen z přírodních produktů a 15 % těchto složek pochází z bio zemědělství. Kromě nejlepšího kokosového oleje v něm najdete aloe vera a pro své čisticí účinky taky výtažek z celeru. Byl zvolen jako „Nejlepší nový dětský produkt“ pro rok 2018 v Beauty Shotlist Awards.

Balení 25ml/310 Kč

KOKOSO BABY MULTIFUNKČNÍ TYČINKA

Perfektní multifunkční kokosový balzám v tyčince můžete mít kdykoliv po ruce. Chrání proti studenému vzduchu, vyživuje suchou pokožku, pomáhá hojit „poškozenou“ pleť kolem pusinky a na bradě, zklidňuje podrážděné tváře, modřiny i boule. Obal balzámu je pouze z papíru, takže nezatěžuje životní prostředí. Stačí zespodu zatlačit a tyčinka se povysune přesně tolik, kolik potřebujete. Tyčinka je vyrobena ze 100 % přírodních a organických ingrediencí. Žádný nepořádek, žádný povyk! Hoďte tyčinku do přebalovací tašky a vezměte ji kamkoliv! Na výběr je ze dvou variant, zcela bez parfemace nebo s BIO levandulovým parfémem.

Balení 45 g/310 Kč

NOVINKA - KOKOSO BABY DĚTSKÉ TĚLOVÉ MLÉKO

Dokonale jemná směs prémiového organického kokosového oleje, pečujícího mandlového oleje a rostlinných cukrů dává vzniknout tomuto jedinečnému lehkému tělovému mléku. Rostlinné cukry jsou přírodní aktivní látka konzistence medu, která obnovuje přirozenou ochrannou schopnost, okamžitě dodává potřebnou hydrataci a dlouhodobě pomáhají pokožce udržet si potřebnou vlhkost. Toto luxusní tělové mléko je vyrobeno z 99 % z přírodních složek a jeho složení je veganské. Použít jej můžete na čerstvě narozené miminko stejně jako na svoji citlivou pokožku se sklony k přesušování nebo ekzémům. Výsledkem je hebké tělové mléko, které nechává pokožku opravdu dokonale jemnou. Přesně tak, jak ji vytvořila příroda. Obal je vyrobený z recyklovaných lahví od mléka. Na výběr jsou dvě varianty, zcela bez parfemace nebo jen s velmi jemnou, 100% přírodní kokosovou parfemací.

Balení 190 ml/ 360 Kč

 

Fotogalerie