Přivítejte nové roční období se stylovými doplňky Kipling

09.04.2020 \\ Fashion

Jaro je v plném proudu! A protože jarní šatník by měl do vašeho každodenního života vnést čerstvý vítr, připravila pro vás značka Kipling řadu stylových doplňků. Kromě elegantního vzhledu jistě oceníte i praktickou stránku nových batůžků, ledvinek a tašek. Všechny produkty jsou pro vás k dispozici i v e-shopu www.kipling.cz.

Praktické doplňky můžete vybírat z několika slušivých barev – béžové, tmavě zelené a metalické růžové a béžové. Absolutním hitem letošního roku jsou ledvinky – rozměrnější YASEMINA, do níž uschováte vše, co potřebujete mít při procházkách městem po ruce, a šikovnou ABANU, kterou lze nosit i jako crossbody kabelku.

CITY PACK MINI a DELIA MINI jsou jako stvořené pro ženy, které dávají přednost praktickému batůžku před kabelkou. Kromě hlavní kapsy na zip chráněné poklopem na patentek jistě oceníte i dvě menší otevřené kapsičky, zadní kapsu na zip a přívěšek na klíče.

A nechybí ani tašky! Oblíbený model ART M dopřeje vašemu outfitu sofistikovaný vzhled, jenž můžete díky postranním zipům lehce upravit. Prostorná hlavní kapsa skvěle poslouží k uschování všech vašich cenností, do menší přední kapsičky na zip pak bezpečně uložíte drobnosti, jako třeba klíče nebo mobilní telefon.

Více informací naleznete na: www.kipling.cz

Fotogalerie