Pračky Miele pomáhají v boji proti choroboplodným zárodkům

29.03.2020 \\ Design/Domov

Současná situace přisoudila hygienickým aspektům, včetně těch v oblasti péče o prádlo, ještě důležitější roli než dosud, a to nejen v rodinách s dětmi či se staršími lidmi. Vysoké nároky v této oblasti splňují také pračky Miele s programem „Bavlna hygiena“ a přídavnou funkcí AllergoWash, poskytující vysokou úroveň bezpečnosti. Úroveň hygieny lze navíc ještě zvýšit používáním programu “Čištění přístroje” a pracích a čisticích prostředků Miele.

Pečeť „Testovaná hygiena“ pro Miele

Skutečnost, že pračky Miele jsou vysoce účinné proti bakteriím, potvrzuje Univerzita Rhein-Waal a uděluje pračkám Miele pečeť „Testovaná hygiena“ pro program „Bavlna hygiena 60°“ a „Snadno ošetřovatelné 40°“ s přídavnou funkcí AllergoWash. Tato pečeť se uděluje produktům a přístrojům, které vykazují speciální hygienický výkon, nebo svým složením, resp. konstrukcí, zaručují nadprůměrný hygienický výsledek.

  • Program 'Bavlna hygiena'

Program "Bavlna hygiena" je charakteristický vysokou teplotou praní a umožňuje udržet teplotu po dobu až 60 minut (dle hmotnosti náplně). Právě tyto dva faktory zvyšují redukci choroboplodných zárodků, čímž nabízí uživateli nejvyšší míru bezpečí. Díky vysokým teplotám praní je program Bavlna hygiena vhodný pro nechoulostivé textilie.

  • Přídavná funkce „AllergoWash“

Funkci AllergoWash je možné navolit k různým programům a teplotám, takže je vhodná také pro choulostivé textilie. Díky inteligentnímu využívání energie, vyšší hladině vody při praní a máchání a dodatečnému napařování na konci hlavního praní jsou choroboplodné zárodky a bakterie odstraněny také při teplotě 40 °C.

Čistá pračka zvyšuje účinky

Na hygienu bychom neměli zapomínat ani v případě samotného přístroje. Speciální program „Čištění přístroje“ v kombinaci s čisticím prostředkem Miele IntenseClean je spolehlivou alternativou k odstranění usazenin v přístroji. Prací prostředky Miele UltraPhase 1&2 a UltraWhite zvyšují hygienický účinek již při nízkých teplotách

  • Program „Čištění přístroje“

Předpokladem pro vysokou hygienu textilií je čistá pračka. Dopřát pračce dodatečnou hygienickou údržbu má smysl především v době, kdy např. pereme textilie se zvýšenou možností výskytu choroboplodných zárodků nebo je pračka používána větším množstvím osob ve veřejném prostoru. Pro vysoký stupeň hygieny pračky je optimální použít program “Čištění přístroje”. Ten pracuje s vysokou teplotou, vyšší hladinou vody a větší mechanikou. Jako ideální doplněk doporučujeme používat čisticí prostředek Miele IntenseClean. Díky vysoké teplotě a dezinfekčním složkám čisticího prostředku jsou choroboplodné zárodky odstraněny velmi efektivně také z odtoku pračky.

Přehled přístrojů

Programem Bavlna hygiena", přídavnou funkcí AllergoWash" a programem „Čištění přístroje" disponují všechny pračky se sušičkou a vybrané modely praček, např. WWR 860 WPS). Funkci AllergoWash a program „Čištění přístroje" naleznete např. u modelů WWG 360, WWG 660).

 

Fotogalerie