Zpěvačka a herečka Nelly žila s indiány!

20.07.2017 \\ Magazín

Mladičké Nelly se podařilo při dovolené v Mexiku dostat se na místa, která jsou pro mnohé jen snem. Zakusila na vlastní kůži tradiční rituál Mayů na poloostrově Yucatán. „Setkání s dětmi v Mayské vesnici je zatím můj nejsilnější zážitek. Člověk si díky tomu začne vážit toho, co má. Zároveň však přemýšlí, jak by pomohl, těm kteří to potřebují,“ má jasno Nelly. Muži a chlapci tančí tanec jelena a dívky a ženy tanec opice. „Šaman u toho pročistí čakry, vyžene z vašeho těla všechno zlé a člověk by měl být díky tomu o něco lepší.“

Přes tyto úžasné věci v ní nejhlouběji zůstávají právě nejmenší obyvatelé vesnice. „Nejvíc pro ně znamená, když si turisté koupí nějakou z věcí, které vlastnoručně vyrábí nebo se jim přispěje jakoukoli finanční částkou. Vyrábějí krásné přívěsky, lapače snů, korálky nebo náramky a další. Jsou rádi, že k nim turisté jezdí stále víc i z Česka a zajímají se o jejich kulturu. Zároveň jsou přátelští, ale mají hodně drsný život, alespoň v našich očích“ vysvětluje Nelly s tím, že většina z nich chodí bez bot a školu končí v šesté třídě. Na další vzdělání totiž jejich rodiče nemají peníze. Není se čemu divit, že to v Nelly zanechalo hluboký dojem. „Rozšířilo mi to obzory. Jednou bych chtěla pomáhat víc, odjet s nějakou charitativní společností do takových míst a být opravdu prospěšná. Snad se mi to jednou podaří,“ vysvětluje kráska, která ale našla čas i na slunění na pláži. Přitom nám ukázala její dokonalé tělo v plavkách, při čemž se na jejím profilu na Instagramu strhla vlna pochvalných komentářů, že je opravdu nádherná. Zaznamenali jsme i komentáře ze zahraničí, že by tam proběhla i nějaká letní láska?

„Seznámila jsem se tam opravdu s hodně lidmi, ale všechno to jsou kamarádi,“ dodala jedna z našich nejkrásnějších zpěvaček a hereček nastupující generace, která se přesvědčivě hlásí o slovo.

Fotogalerie