Značka Columbia garantuje jaro v suchu a pohodě

26.03.2020 \\ Fashion

Oblíbené kolekce zcela voděodolných a zároveň prodyšných bund Columbia OutDry Extereme  s nepromokavými švy se letos rozrostla nové modely. Sofistikované outfity kusy díky technologiím umožňují funkční ochranu a pohodlí v horkých teplotách i proti slunečnímu záření. Kolekce je navržena na míru atraktivním letním outdoorovým aktivitám. V dámské kolekci o prodlouženou verzi ve stylu parky, v pánské kolekci pak o zcela nový velmi lehký model bundy OutDry Ex Lightweight Jacket, která lze velmi jednoduše sbalit na cesty do malého balíčku. Přináší také vylepšené modely ekologické verze Columbia OutDry Ex ECO.

Kromě technologie OutDry se 100 % ochranou před deštěm a vlhkostí vynikají tyto bundy detailním propracováním, jsou vybavené na míru nastavitelnou kapucí, řadou odvětrání v podpaždí i v oblasti prsou, nepromokavými zipy a dalšími funkčními detaily. Cena prodloužené dámské bundy Columbia OutDry Ex Mackintosh je 6 499 Kč. OutDry Ex Lightweight Jacket je k dispozici v dvou barevných variantách za 5 799 Kč. Nohy v suchu pak ohlídá novinka, kterou jsou lehké, pohodlné nepromokavé multifunkční sportovní boty s technologií OutDry – Columbia Vitesse OutDry za 2 999 Kč.

Dámská bunda Columbia Inner Limits II je další novinkou v kolekci. Tato bunda je určena k běžnému nošení v přírodě s módním květinovým potiskem je dost trendy i do města. Díky technologii Omni-Tech je nepromokavá a prodyšná. K dispozici je v dvou květinových a čtyřech dvoubarevných verzích za 2 599 Kč. Pánská bunda Columbia Rain Scape s technologií Omni-Tech by neměla chybět v žádném šatníku aktivního muže. Je prodyšná a zároveň nepromokavá s mnoha funkčními propracovanými detaily. V prodeji je ve čtyřech barevných variantách za 3 399 Kč.

 

Fotogalerie