Probuďte v sobě jarní energii s levandulovou kolekcí značky INSTITUT KARITÉ PARIS

15.03.2020 \\ Krása

Institut Karité Paris je značka kosmetiky "Plaisir" pro vaši radost a potěšení.

Od svého založení se Institut Karité Paris vždy snažilo přinést výhody Shea bambuckého másla do všech odvětví krásy, protože každý typ pleti má specifické potřeby v průběhu celého života. Institut Karité Paris přizpůsobí své ošetření tak, aby vyhovovalo všem vašim potřebám.

Tato kolekce obohacená o tuto přírodní ingredienci má vše, co potřebujete: vyživuje, zjemňuje, hydratuje a chrání pokožku.

Zažijte veškeré výhody, které toto 100% čisté bambucké máslo má! Tento víceúčelovým produkt můžete použít na tvář, tělo a vlasy! Ryzí bambucké máslo pečuje o suchou, citlivou, ekzematickou nebo poškozenou kůži. Karité jako jediné přírodní máslo obsahuje 4 vitamíny A, D, E, F a skořicové kyseliny, díky nimž dokáže ošetřovat a urychlovat hojení mnoha kožních problémů.

Shea Anti-Aging Eye Cream - Oční krém

Objevte výhody bambuckého másla a extraktu z hnědých mořských řas v tomto očnímu krému proti stárnutí. Tato cílená péče jemně voní, snadno proniká do pokožky a je vhodná pro všechny typy pleti. Tento zázračný krém účinně hydratuje a vyhlazuje kontury očí. Každé ráno aplikujte na oční okolí lehkým poklepáním, které stimuluje   cirkulaci a zlepšuje vstřebávání aktivních látek.

Cena: 25 ml za 689 Kč

Shea Anti Aging Day Cream - Suchá až velmi suchá pleť - Krém na obličej

Zažijte vyživující a zjemňující účinky bambuckého másla a extraktu z hnědých řas. Tento vysoce jemný lehce parfémovaný krém s vysoce účinným složením intenzivně hydratuje pokožku a bojuje proti známkám stárnutí. Aplikujte ráno na čistý, suchý obličej, krk a dekolt. Masírujte krouživými pohyby od zdola nahoru, abyste stimulovali cirkulaci a zlepšili absorpci aktivních složek.

Cena: 50 ml za 991 Kč

Shea Anti Aging Night Cream - všechny typy pleti - Noční péče

Tato výjimečná péče hydratuje a tonizuje pokožku díky unikátní kombinaci výtažku z bambuckého másla a hnědých řas. Nabízí Vám celkovou protistárnoucí péči o pleť. Jemně vonící, krémová textura dodává pleti jemnost a pružnost. Aplikujte večer na čistý, suchý obličej, krk a dekolt. Masírujte krouživými pohyby od zdola nahoru, abyste stimulovali cirkulaci a zlepšili absorpci aktivních složek. Vyhněte se očnímu okolí.

 Cena: 50 ml za 999 Kč

 Lavender Shea Soap – Kostka mýdla

Tuhé mýdlo obohacené o bambucké máslo je doporučeno pro   každodenní péči o jemnou a citlivou pokožku. Zanechává pokožku čistou a hebkou. Naneste na navlhčenou pokožku, napěňte a důkladně opláchněte vodou.

Cena: 100 g za 149 Kč

Lavender Shea Body Milk - Parfemované tělové mléko

Toto tělové mléko obohacené o bambucké máslo dodává pleti pocit pohodlí a hebkosti. Mléko se snadno aplikuje a jeho lehká nemastná textura se vstřebává do pokožky, okamžitě hydratuje a pokožku jemně provoní.

Cena: 200 ml za 699 Kč

Lavender & Shea - Krém na ruce

Jemně parfémovaný krém obsahuje 25% blahodárného bambuckého krému, který pokožku rukou hydratuje, regeneruje a vyživuje.

Cena: 30 ml za 179 Kč

Produkty značky Institut Karité jsou exklusivně v prodeji v síti parfumerií Douglas.

Fotogalerie