Kreativní módní přehlídku v brněnském obchodním centru Rozkvět

02.03.2020 \\ Fashion

Michaela Salačová, Denisa Cziglová, Michaela Rykrová, Martina Šmuková, Tomáš Žilinský, to jsou jen některé z tváří, s nimiž se můžete setkat na dobročinné módní přehlídce v brněnském obchodním centru Rozkvět. Ve středu 4. BŘEZNA v 17:00 hodin bude k vidění originální móda z outletu filmového oblečení v pojetí stylistky ČT Jarmily Krahulcové. Všechny modely si budete moci po přehlídce zároveň i zakoupit a podpořit tím mladé onkologické pacienty z Nadačního fondu Pink Bubble.

Po loňské úspěšné akci v Praze našel Nadační fond Pink Bubble velkorysou podporu v brněnském obchodním centru Rozkvět. V přízemí nákupní pasáže tak mohl otevřít DOBROČINNÝ OUTLET S OBLEČENÍM ZE ZAHRANIČNÍ FILMOVÉ PRODUKCE.

Uvidíte, jak dokonale lze kombinovat kousky, které máte ve skříni, s novými úlovky z dobročinného obchodu. Jejich nákupem za skvělou cenu uděláte nefalšovaný dobrý skutek, a navíc každý, kdo u vstupu přispěje do kasičky částkou 100 Kč, získá skleničku Prosecca a poukázku na 20% slevu k nákupu v den přehlídky. Od 14:00 do 16:00 navíc můžete nakouknout pod ruce vizážistkám ze studia Dermacol, které budou naše modelky na přehlídku líčit. Najdete je přímo v OC Rozkvět, nám. Svobody 16.

Uvidíte modely běžnějších značek, ale také poklady z návrhářských kolekcí.

„Nenechte se zmást, nejde o pouhý výprodej obnošených věcí. Většinou jde o kostýmy, které si pro natáčení v ČR osobně vybraly kostymérky z americké filmové produkce. Některé zánovní kousky jsme také získali od našich spřátelených celebrit,“ říká k akci zakladatelka Nadačního fondu Pink Bubble, modelka Martina Šmuková, a dodává: „Nákupem jakéhokoliv kusu přispěje nakupující celou částkou našemu Nadačnímu fondu Pink Bubble a pomůže tak splnit přání mladým lidem, kterým zkomplikovala život rakovina. Věřím, že si proto kromě pěkného oblečení od nás odnese i dobrý pocit.“

Pink Bubble Outlet lze do konce března (nebo do vyprodání zboží) navštívit v Brně, v přízemí obchodního centra OC ROZKVĚT na náměstí Svobody 16, a to ve všední dny od 13:00 do 18:00 hodin. K dispozici jsou skvělé módní kousky, dámské i pánské oblečení, boty, šperky a doplňky. Na veškeré oblečení se vztahuje 30 - 70% sleva z původních prodejních cen.

V pražském outletu už pro sebe nakoupila třeba moderátorka Daniela Písařovicová, také vítězka soutěže Master Chef 2019 Kristýna Němčková, herečky Jana Plodková a Sandra Nováková, manželé Petra a Roman Vojtkovi, Jan Antonín Duchoslav a další. Kampaň na fotografiích Alžběty Jungrové podpořili také Jiří Dvořák, Petr Čtvrtníček, zpěvák Kryštof Michal, hudebník Michal Dvořák a jeho žena Lucie alias DJ Lucca. Mnozí z nich na oplátku věnovali do outletu něco z vlastního šatníku.

Výtěžek z prodeje použije nadační fond především na plnění přání mladých lidí, kteří prochází onkologickou léčbou. Na webových stránkách nadace www.pinkbubble.cz jsou jednotlivé příběhy pacientů, které lze podpořit i napřímo. Kromě pořízení drobných dárků, aktivit a radostí, které pomáhají náročnou léčbu ustát, přispívá Pink Bubble na rehabilitační a zdravotnické pomůcky a na služby, které samotnou léčbu usnadňují. Organizuje také společné víkendy, na nichž se pacienti seznámí, mohou se inspirovat, vzájemně si poradit a také si vyzkoušet, co všechno po léčbě zvládnou. Nemalou energii a finance dává Pink Bubble také do podpory mladých onkopacientů při zapojování zpátky do běžného života (brigády, kurzy, vzdělávací semináře) tak, aby se co nejdříve mohli postavit na vlastní nohy.

O Nadačním fondu Pink Bubble
Nadační fond Pink Bubble založila v roce 2012 modelka a první česká vítězka prestižní modelingové soutěže Elite Model Look Martina Šmuková. Fond za necelých osm let své existence rozdělil přes 15 milionů korun na pomoc potřebným v celé České republice. Splnil přání více než 200 pacientům a finančně podpořil 150 rodin v těžké životní situaci spojené s onkologickou léčbou. Připojit k podpoře se můžete i Vy, například prostřednictvím opakované dárcovské SMS ve tvaru DMS TRV BUBLINA 90 na číslo 87 777, nebo libovolnou částkou na webové stránce www.pinkbubble.cz.