Nechcete přijít o své oblíbené pořady? Tak čtěte dál!

02.02.2020 \\ Design/Domov

Chystáte se na lyžařskou dovolenou a přemýšlíte, jak to udělat, abyste nepřišli stovky kilometrů daleko od svého domova o své oblíbené pořady? Řešením dnes už není jen nahrávání pořadů a následné zpětné sledování, ale i sledování na jiném zařízení než a domácím televizoru. Řešením je televize přes internet, umožní vám sledovat oblíbené  programy na jakémkoli mobilním zařízení v čase, kdy se vám to hodí nejvíce. Ať už ráno, po obědě, odpoledne po lyžovačce nebo třeba večer po večeři. Řešení a možností je celá řada, stačí jen vědět, jak na to a maximálnímu komfortu nekonečné svobodě už nic nebrání.

Jak na to?

Stačí si vyhledat nejlepší TV přes internet, co se týče poměru cena/výkon, přejít na její stránky a postupovat podle instrukcí. Většinou se stačí jen zaregistrovat, zvolit balíček, který bude pro vás či vaši rodinu nejvhodnější, potvrdit údaje, provést platbu a máte téměř hotovo. Následně si stáhnete danou aplikaci do svého zařízení, ať už jde o notebook, tablet nebo mobil a sledujete. Sledovat pochopitelně můžete i živé vysílání, ale také pořady nahrávat a sledovat zpětně, vytvářet si uživatelské účty – tedy prakticky vše, co vás napadne.

Pozor jen při volbě té nejlepší televize přes internet pro vás! Než cokoli vyberete je vhodné si ověřit, zda se ke službě skutečně nijak neupisujete a je bez závazků. To znamená, že služby můžete kdykoli vypovědět a okamžitě zrušit. Pozornost je třeba věnovat i samotné délce nahrávání, tedy zda je nějak limitována nebo nikoli a samozřejmě i délce zpětného zhlédnutí. Kvalitní televize, jako např. Lepší.TV nabízí tu nejdelší možnou dobu, která činí 30 dní. A za zmínku stojí i samotná cena. Například zmíněná Lepší.TV nabízí 111 stanic a první měsíc stojí pouhou 1 Kč a poté každý další měsíc zaplatíte jen 199 Kč. Můžete si dokoupit také dodatečný balíček HBO, který první měsíc dostanete jako dárek zcela zdarma a poté vás bude stát 219 Kč, ale je jen na vás, zda si jej ponecháte nebo zrušíte a necháte si jen základ.

Pohoda po celou dovolenou

Proto, až se budete balit na nejbližší dovolenou, nezapomeňte si přibalit i mobilní zařízení s aplikací Lepší.TV. Představuje totiž skvělou variantu, jak být v kontaktu se světem okolo nás a neustálým děním i stovky kilometrů od domova, nabízí ale také možnost ukrácení dlouhých chvil například v případě nepřízně počasí i příjemné usínání, protože čím dál více z nás bez svého oblíbeného pořadu prostě neusne.