Nezisková organizace Integrace 3P soutěží o hokejky Tomáše Urbana

30.01.2020 \\ Magazín

Na počátku letošního roku byl neziskovou organizací Integrace 3P, z. s. veřejnosti s velkou radostí představen nový patron projektu Vostrá pomoc.  Stal se jím talentovaný hokejista Tomáš Urban, přezdívaný Urby, který k 1. výročí projektu věnoval 3 hokejky a o ty si můžete zasoutěžit.

Soutěž o hokejky Tomáše Urbana

Zkuste maximálně třemi větami vystihnout, jak může dobrý příklad pozitivně ovlivnit život kohokoliv z nás. Vaše odpovědi budou transparentně přijímány prostřednictvím komentářů na facebooku pod příspěvkem „Soutěž o hokejky Tomáše Urbana“.

O vítězi můžete rozhodnout i vy čtenáři tak, že budete komentovat a dáte lajk ke komentáři (nemusíte vybrat jediný), který vás zaujme.

Soutěž bude ukončena 7. února 2020. Vítěz bude ihned jasný, bude to ten s nejvyšším počtem lajků. O předání cen třem nejúspěšnějším autorům komentářů bude organizace včas informovat, opět prostřednictvím facebookových stránek. S hokejkami značky Bauer Vapor Flylite Tomáš odehrál několik zápasů nejen za Rytíře Kladno mezi juniory, ale provětral je i v zápasech za A-tým Baník Sokolov.

Jak a proč projekt vlastně vznikl?

Integraci 3P, z. s. oslovovalo stále více lidí, kteří chtěli pomoci svým kamarádům, kteří byli dříve aktivními sportovci a po své sezoně se nedokázali adekvátně zařadit do společnosti a potýkali se se zdravotními problémy a někteří se i zmítali v pasti vlastních dluhů. Bylo jasně vymezeno, komu bychom měli pomáhat. Pak však přišlo osudové setkání s bývalými fotbalisty a následovalo setkání s hokejisty, kteří se věnují výchově dorostu a z jejich iniciativy vzešel zcela nový a jasný požadavek: „Najděte způsob pomoci a buďte našimi spojenci při výchově mládeže," potvrdili svorně zástupci Integrace 3P. Obdobných projektů měla organizace v té době už několik za sebou, ale tento byl prý úplně jiný. Odborní poradci rozpletli několik příběhů, provedli sondu trhu a sociálního zázemí dotřených a vznikla myšlenka pomáhat kontinuálně a zmírňovat dopady životních zvratů. Se vstupem do roku 2020 Integrace 3P, z.s. projekt aktualizovala a rozšířila o smysluplnou podporou při vytváření individuálního plánu zdravé budoucnosti náctiletých, bez ohledu na to, zda sportují aktivně či jen rekreačně nebo k tělesným aktivitám příliš velký vtah nemají.

Jak Integrace 3P, z. s. pomáhá?

Pořádá tematické workshopy, vzdělává, věnuje se prevenci a s tím vším souvisí i soutěž o hokejky, které věnoval právě Tomáš Urban.

Fotogalerie