S vestavnými spotřebiči generace 7000 Miele je vaření intuitivnější

29.01.2020 \\ Design/Domov

S vestavnými spotřebiči generace 7000 Miele se vaření skutečně stává intuitivnější a také snazší než kdy dříve. Novinkou na trhu je první kamera v troubě, která vydrží extrémní teplo. Kromě toho chytrý pomocník zajistí, že se dort v troubě příliš nevysuší. Na nové indukční varné desky lze umístit až šest hrnců a pánví kamkoli na sklokeramický povrch a přemístit je, což eliminuje potřebu výběru nebo propojení jednotlivých varných zón. Nové myčky nádobí G 7000 fungují téměř samostatně, protože se automaticky spouštějí a dávkují mycí prostředek, pokud si to zákazník přeje. Jedná se o spotřebiče
s automatickým dávkovacím systémem pro zhruba 20 mycích cyklů. Tímto způsobem se flexibilně přizpůsobují každodennímu životu, protože pravidelné spouštění je programovatelné, ale myčku nádobí lze také spouštět kdykoli pomocí chytrého telefonu. Pro milovníky kávy je nyní k dispozici první vestavný kávovar, který pojme tři druhy kávových zrn současně a u nějž odpadá nepříjemné čištění a odstraňování vodního kamene.

Generace 7000, která je na trhu od května 2019, pokrývá všechny vestavné spotřebiče, což znamená všechny sporáky a trouby, indukční varné desky, myčky nádobí, parní trouby, mikrovlnné trouby, kávovary a mnoho dalšího. Nové produkty jsou k dispozici ve čtyřech designových řadách a třech barevných světech. Celosvětově existuje téměř 3 000 modelových variant s řadou exkluzivních inovací od Miele.

Kamera ukazuje, zda je pečení již hotovo

Mezi novinky patří kamera v troubě, která přenáší obrázky v HD kvalitě do chytrého telefonu: lze tedy posoudit aktuální stav jídla a snadno odkudkoli upravit teplotu a dobu přípravy. Miele je jediným výrobcem samočisticích pyrolýzních spotřebičů s kamerou, kde teplota stoupne až na 440 °C. Praktické pro téměř všechny způsoby přípravy je, že na konci procesu přípravy jídla se dvířka trouby automaticky otevřou, ventilátor v krátké době zchladí troubu a v případě potřeby se přepne do režimu udržování teploty. Tím se zabrání přepečení způsobenému zbytkovým teplem. Chléb nebo pečeně jsou vždy přichystány přesně tehdy, kdy je zapotřebí, i když jste zapomněli vyjmout jídlo včas nebo když se hosté zpozdí.

Fotogalerie