Oslavte čínský nový rok v pražské restauraci SaSaZu

26.01.2020 \\ Podniky

Oslavy letošního čínského nového roku začali 25. ledna a potrvají až do 8. února. Znamení Vepře vystřídá znamení Krysy, první z dvanácti znamení čínského horoskopu, které svou vládu zakončí 11. února roku 2021.  Rok 2020 bude rokem nových začátků a všechna rozhodnutí učiněná během tohoto roku ovlivní následujících 12 let. 

Oblíbená pražská restaurace SaSaZu si pro vás připravila speciální menu na oslavu čínského nového roku, které v restauraci můžete ochutnat od 27. ledna do 2. února. Na strom přání si pak můžete pověsit červenou obálku s tajným přáním, na kterou napíšete, co byste si v novém roce nejvíce přáli.

Pro oslavy čínského nového roku připravil šéfkuchař restaurace SaSaZu speciální menu, které v sobě nese tradice pokrmů podávaných v rámci oslav v Číně. Každá položka v menu má hlubší smysl, dokonalá chuť a celkový smyslový požitek jsou pak samozřejmostí. Rýže zajišťuje harmonii, červené chilli papričky štěstí, knedlíčky Dim sum symbolizují bohatství a nudle pak zase dlouhý život. V menu se prolínají chutě typické pro Asii a naleznete v něm pokrmy z ryby, mořských plodů, ale také kuřecího masa a prémiového USDA Prime hovězího maso. Speciální menu můžete v SaSazu ochutnat od 27. ledna do 2. února za cenu 3 500 Kč pro dvě osoby. Pokud máte zájem, zarezervujte si stůl https://www.sasazu.com/cs/reservations.

Lidé zrození v Kryse mají skvělý přehled o životě a o tom, jak se v něm orientovat. Milují společnost, společenské dění a rádi se jej účastní. V Kryse ovšem tepe neustálý nepokoj a takřka neovladatelná útočnost. Na to, abychom doopravdy poznali člověka ve znamení Krysy, nestačí měsíc ani půl roku. Mezi dobré vlastnosti Krys patří soutěživost, ctižádost a schopnost na sobě pracovat. 

Navzdory své společenskosti zůstává Krysa uzavřená a své problémy a trápení si nechává pro sebe. Krysa sní o úsporách, zásobách a plné spíži a často přemýšlí o tom, kde, co získat. Toto znamení bohužel dokáže těžit i ze svých přátel, známých, dokonce i rodiny. Krysy často plní svůj dům věcmi a harampádím, kterého se kupodivu dokážou velmi snadno časem zbavit… aby opět mohli hromadit. A běda tomu, kdo by chtěl Kryse něco vzít! Tomu ukáže svoji bojovnou podstatu.

Krysy umí díky svému společenskému založení rozdávat šarm a energii, ale musí dávat pozor na to, abych se nerozdaly příliš. Aktivita Krys může někdy přejít v přílišné rozjaření až podlézavost, která by se nemusela vyplatit. Krysy sledují svůj vlastní zájem, což je jejich hlavní vlastností. Svoji chytrost a vrozený půvab dovede Krysa využít od prvního dojmu, ale po úvodním okouzlení jejího protějšku sleduje už jen svůj vlastní zájem. Krysy mají elegantní vystupování, schopnost vemlouvat se a lichotit, ovšem často bojují a útočí neprávem s cílem úmyslně zranit.

Činorodost a aktivita tohoto znamení kolem sebe vytváří zmatek a napětí. Krysy se musí do všeho zapojit a vše prošmejdit, mají mnoho známých a málo přátel. Mají-li Krysy svůj cíl, jsou velmi svědomité. Svá předsevzetí plní do puntíku. Když se Krysám podaří ovládnout svoji touhu mamonu a poživačnosti, mohou to v životě daleko dotáhnout. Proto jsou tito lidé velmi platní na pozicích úředníků, kontrolorů, skladníků, prostě tam, kde jsou zásoby, které je potřeba spravovat a přijmout za své. 

Je-li Krysa zamilovaná, dá v lásce vše, a to i tehdy, když její protějšek zrovna city nepřekypuje. V lásce se odhaluje pravá podstata tohoto znamení. Krysa bez lásky je Krysou nenasytnou, výbojnou a škudlivou. Zamilovaná Krysa je citlivá a vášnivá a dovede upozadit svou podstatu.

Fotogalerie