Propadněte kouzlu přirozenosti s novou kolekcí HÖGL pro jaro a léto 2020

26.01.2020 \\ Fashion

S jarem přichází nové módní styly! Rakouská značka Högl je opět skvěle připravená. Ve své kolekci pro jaro a léto 2020 představila jedinečnou řadu obuvi inspirovanou nejaktuálnějším trendem. A to je příroda. Na rozdíl od pastelových tónů z předchozího roku si tak do sytosti můžete užít tlumených přirozených barev v odstínech mléka, nugátu či šalvěje, stejně tak jako extravagantního motivu hadí kůže či klasické kombinace černé a bílé, která nesmí v moderním světě módy nikdy chybět.

Touha vrátit se ke kořenům se neodráží pouze v jemných barvách, ale i čistých liniích. V celé kolekci používají designéři značky nový, výrazný tvar: čtverec. Sandály a lodičky na vysokém podpatku tak již nekončí špičkou, nýbrž příjemnou hranatou siluetou, která spojuje současnou módu se stylem ze 70. let.

Komfort je stále prioritou. Pohodlné styly jsou doplněny vysoce kvalitními materiály jako je semiš či měkká kůže. Přítomno je také několik vzdušných modelů ze pletené kůže, které jsou pro nastávající období jako stvořené. Kolekce i tentokrát představuje širokou řadu obuvi, mezi nimiž naleznete klasické lodičky na jehlovém i blokovém podpatku, elegantní sandály a balerínky, pohodlné tenisky, mokasíny, espadrilky či stylovou kotníkovou obuv.

Více informací naleznete na: www.hoegl.com

Fotogalerie