Oslavte 40. výročí ikonické hry PAC-MAN s novou kolekcí doplňků KIPLING!

20.01.2020 \\ Design/Domov

Pojďte se vrátit v čase! Jedinečná kolekce módních doplňků značky Kipling oslavuje již 40 let od stvoření arkádové hry PAC-MAN, jejíž unikátní design je známý dospělým a dětem po celém světě i v dnes. Řada stylových batůžků, tašek a zavazadel odkazuje na oblíbené ikony, jimiž v 80. letech vytvořil vývojář Toru Iwatani jednu z největších legend všech dob.

K oslavě herního světa PAC-MAN byla vytvořena celá řada nových doplňků vyvedená v tmavě modré či šedé barvě. Oblíbený model batohu SEOUL, který je svou flexibilností jako stvořený pro objevování zákoutí města, zdobí originální barevné pixelové postavičky ze zmíněné počítačové hry. Nechybí ani reflexní prvky, dodávající moderní nádech a zároveň perfektní bezpečnostní faktor.

Crossbody kabelky ADRIA, HANGA a TAY přinesou vašemu šatníku nezaměnitelný vintage look. Jsou sice malé, ale zato dostatečně praktické pro to, aby schovaly vše, co potřebujete mít neustále po ruce. K dispozici vám jsou šikovné vnitřní kapsy pro přehlednou organizaci a samozřejmě i nastavitelné ramenní popruhy, díky čemuž můžete crossbody tašku jednoduše proměnit na roztomilou kabelku. Nechybí ani stylová ledvinka FRESH, kterou můžete nosit klasicky nebo křížem přes prsa.

Kabelka ART M poskytuje dostatek prostoru díky dvěma vnějším a jednou velkou vnitřní kapsou. Její menší varianta ART M MINI je pak ideálním společníkem pro každodenní nošení, kdy potřebujete mít na cestách při sobě jen to nejdůležitější.

Pro více informací: www.kipling.cz

-lk-

 

Fotogalerie