Fotbalová komunita Tango Squad startovala v Praze

15.03.2017 \\ Sport

Celosvětová fotbalová komunita Tango Squad pod křídly značky adidas se poprvé objevuje v České republice. Odstartovala velkolepě za přítomnosti fotbalové legendy Pavla Nedvěda, který se stal jejím ambasadorem. Praha je první lokací Tango Squadu ve střední a východní Evropě, a řadí se tak po bok měst jako Berlín či New York.

Pro Tango Squad si adidas vytipoval 40 mladých fotbalistů z Prahy, kteří chtějí být ve středu dění světově nejpopulárnějšího sportu, a těm poskytuje exkluzivní zážitky a přístup k velkým fotbalovým hvězdám. Tato nově vznikající komunita pod záštitou značky adidas se dostane i k exkluzivním informacím ze světa fotbalových hvězd – např. Paula Pogby či Toni Kroose – a to dokonce dříve než světová média.

Dalším z mnoha benefitů pro mladé kluky, kteří jsou součástí komunity, je možnost vyzkoušet si žhavé novinky z dílny adidas, které jim budou k dispozici. Dále budou neustále motivováni k aktivitě množstvím akcí, které pro ně adidas připraví. Nad celým projektem převzal v Praze záštitu Pavel Nedvěd. „S adidas spolupracuji dlouhodobě, protože této značce věřím, a myslím, že je úžasné, co se teď snaží dělat s mládeží. Velmi si vážím toho, že zde mohu být.“

Pavel Nedvěd se ujal role ambasadora projektu a byl přítomen i na jeho velkolepém zahájení, které proběhlo v sobotu 8. října v nápaditém industriálním prostoru haly ČKD. Uvnitř haly vyrostla dvě fotbalová hřiště a všech 40 talentovaných fotbalistů se zde poprvé setkalo na turnaji ve formátu 5 na 5 a bojovali o jedinečné ceny – každý člen vítězného týmu si odnesl nejnovější míč finále Ligy mistrů podepsaný Pavlem Nedvědem a konzoli PlayStation 4.

Kromě toho na každého z nich čekala zcela nová adidas fotbalová výbava, vynikající jídlo, chill-out zóna s PlayStationem a především skvělá atmosféra, jež si mohli užít i se svými blízkými, které s sebou vzali.

„Už jen to, že se nám dnes podařilo zvednout kluky od mobilů, aby šli hrát fotbal, považuji za skvělý výsledek. Jen když se podívám kolem sebe, jak je tu příjemná atmosféra a jak ze sebe kluci vydávají to nejlepší, jsem moc rád, že mohu být jejich ambasadorem.“

Pro přiblížení se fotbalovému dění sledujte hashtag #TANGOSQUAD, instagram a snapchat „adidas.cz“

Více informací naleznete na http://www.adidas.cz/tangosquad