Webnode může velmi dobře odstartovat vaše podnikání

10.01.2020 \\ Byznys

V roce 2019 začalo na úplném počátku roku podnikat 6364 lidí. V posledních letech to jsou stále častěji mladí lidé do 30 let, kteří od toho způsobu zapojení do pracovního procesu očekávají tvůrčí svobodu a flexibilitu. Stát se OSVČ je pro ně mnohem jednodušší než se pouštět do zakládání obchodních firem. Na rostoucí počet podnikajících mají vliv i ženy na mateřské dovolené.

Nejčastěji podnikají ve volných živnostech na vedlejší pracovní poměr. Nabízí drobné služby, provozují malý e-shop nebo nabízí poradenství. Díky vlastnímu podnikání nahradí část vypadlých příjmů a zajistí si větší nezávislost. Řada z nich pak začíná podnikat po skončení rodičovské dovolené, protože jim zaměstnavatel neumožní pružnější pracovní dobu.

Vyzkoušet podnikat bez rizika můžete i vy. Ideálně na vedlejší pracovní poměr, kdy váš hlavní příjem tvoří příjem ze zaměstnání. Založit si vlastní e-shop, web pro nabídku služeb nebo oblíbený blog vám pomůžou šablony Webnode. Nepotřebujete žádné velké náklady. Založení na šablonách Webnode je zdarma a pro start podnikání budete potřebovat jen živnostenský list. V České republice na této platformě funguje 2,9 milionů webových stránek a jen v loňském roce založili uživatelé díky těmto šablonám přes 32.000 českých e-shopů.  

Webnode nabízí vlastní doménu, hosting a množství moderních a stylových šablon, které si podle své potřeby přizpůsobíte. Výhodou šablon Webnode je jejich jednoduchost, zároveň ale nepostrádají důležité funkce. V první řadě jsou responzivní, to znamená, že váš e-shop nebo web bude dobře vypadat i na telefonu. Pokud se rozhodnete založit si e-shop, ocení vaši zákazníci přehledný objednávkový formulář, zvolit si můžete také dostupnost produktů, nastavit platební metody i způsoby dopravy. Díky testovacím objednávkám a e-shopové statistice lehce zjistíte, zda vám editor vyhovuje. Jednoduché uživatelské prostředí umožňuje vytvořit si svoji osobní stránku, internetový obchod anebo firemní prezentaci klidně i z pohodlí domova. V případě potřeby máte možnost se kdykoliv obrátit na českou podporu, kde vám pomohou s jakýmkoliv problémem. K nastartování vašeho podnikání a webových stránek nebo e-shopu nepotřebujete tedy žádné programátorské, ani jazykové znalosti.