Lucie Vondráčková se vydala na muzikál Tarzan a byla naprosto nadšená

27.12.2019 \\ Magazín

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková má za sebou pěknou řádku divadelních titulů, muzikálových i filmových rolí, přesto nešetřila chválou na adresu svých hereckých kolegů z Divadla Hybernia. Po zhlédnutí mimořádného show Tarzan sice podle svých slov pravděpodobně vystupovat nebude. Co však znamená „pravděpodobně“, ukáže až čas…

Jedna z představitelek Jane Ivana Korolová nedávno oznámila, že je těhotná. Divadlo začalo hledat alternaci... Podle Vondráčkové s tím však její návštěva představení nesouvisela. Chtěla se pouze jít se svými syny podívat na muzikál, který podle kritiky patří k nejlepším kusům na naší současné muzikálové scéně. „Tohle krásné představení můžu jen doporučit. Je skvělé pro celé rodiny s dětmi,“ doplnila Vondráčková, která se teď prý hodlá věnovat činohře.

„Tarzan je zážitek. Moc ráda jsem se potkala s divadelními kolegy a jejich výkony byly naprosto dechberoucí,“ bez jakéhokoli kalkulu uvedla Vondráčková.

Muzikál Tarzan je v Praze uváděn v licenci Walta Disneyho a podle mezinárodní agentury Music Theatre International (MTI) jde o jedinečnou show a strhující podívanou. Show vznikla díky osobní iniciativě a podpoře Milana Fiľa, majitele investiční skupiny Eco-Investment, jejíž součástí je i Divadlo Hybernia.

Fotogalerie