Muzikálová Jane čeká miminko a otcem není Tarzan, ale bubeník.

21.12.2019 \\ Magazín

Zajímá vás, která Jane v Divadle Hybernia je šťastnou nastávající maminkou? Je to Ivana Korolová. Vedle divadelní role se tak bude muset připravit na úlohu daleko náročnější. 

„Před půlrokem jsem vypustila do světa svůj videoklip V tom, kde s nadsázkou popisuju, jaké bude asi těhotenství a teď si to vyzkouším doslova na vlastní kůži. Všichni říkají, že to stojí za to a já se na to začínám strašně moc těšit. Oba jsme s manželem velmi šťastní,“ svěřila se Korolová, která si své ano řekla s bubeníkem Jiřím Veselým před dvěma lety. 

Přestože nejvíce akrobatických kousků má v představení opičí smečka a Tarzan, některé scény se budou muset s ohledem na těhotenství Ivany drobně upravit. Jak dlouho bude ještě Ivana hrát, zatím nejí jasné.

„S muzikálem Tarzan chci pokračovat, dokud to půjde. Nesmírně mě baví, i když je to zatím to nejnáročnější, v čem jsem na divadle hrála. Zatím mám takový plán, že bych se od září do divadla ráda vrátila. A už v létě nás čekají koncerty s kapelou.“ vysvětlila muzikálová Jane.

Vzhledem k náročnosti muzikálu alternují v Tarzanovi dvě Jane – s Ivanou Korolovou se střídá Petra Vojtková. Utáhnout pokračování sezóny jen s jednou zpěvačkou ale není možné. Již nyní se proto rozbíhají spekulace, kdo Ivanu v roli Tarzanovy lásky vystřídá. Představení vyžaduje kromě pohybového a pěveckého talentu také značné herecké zkušenosti, včetně komediální roviny.

Vedle muzikálů bude pokračovat i s hudební tvorbou. Ivana představila před pár dny v Paláci Akropolis v premiéře svou koncertní show doplněnou o tanečníky a projekce. Během večera proběhl křest její  debutové desky Kruhy, kterou pokřtil hudebník a textař Xindl X.

„Ráda bych se vrátila na podia jako zpěvačka už během prázdnin a do divadla Hybernia hned od nové sezóny,“ prozradila Ivana.

 

Fotogalerie