Zaplatí Jarda Jágr pokutu?

06.07.2017 \\ Magazín

Jarda Jágr známý jako rovný a férový chlap, to se však nedá říci o jeho přítelkyni Veronice Kopřivové, která podniká s oblečením.  Snad nedostatečná znalost platných zákonů ji v podnikání vede cestou opakujících se nedostatků. Už to došlo tak daleko, že si na její obchodní praktiky chce posvítit i Česká obchodní inspekce.

Zda se její počínání obejde bez pokuty, se dá opravdu jen pochybovat. Jedna ze zákaznic, která nechce být jmenována, nám prozradila, že v balíčku, který ji byl doručen, chyběl daňový doklad, ale i třeba označení z jaké země šatečky pochází. O tomto už informovala i společenská média, které si svéráznou podnikatelku vzala na mušku.

Česká obchodní inspekce uskutečnila v 1. čtvrtletí letošního roku 315 kontrol. Zjistila, že 85 procent internetových obchodů nedodrželo povinnosti, které jim ukládá zákon o ochraně spotřebitele.  Zda za své prohřešky bude Veronika Kopřivová platit pokutu, ještě nevíme, zda to bude třeba 10 či 70 tisíc také nevíme, ale s napětím očekáváme, zda se Jardovi zželí jeho milé a pokutu za ní zaplatí…

Foto: Facebook