Legendární Becher´s bar prošel zásadní rekonstrukcí

03.07.2017 \\ Podniky

Legendární karlovarský Becher´s Bar v Grandhotelu Pupp prošel zásadní modernizací, díky které nabídne hostům větší pohodlí a zvýší nabídku míchaných nápojů na úroveň světové barové špičky.

Becher´s  Baru je tradičním místem střetávání světových i tuzemských osobností v době karlovarského filmového festivalu i mimo něj, v minulosti se zde bavili významní hosté od světových panovníků a politiků až po hvězdy filmového plátna. Náklady na jeho rekonstrukci dosáhly 12 milionů korun. Rekonstrukce se uskutečnila v měsících únoru až dubnu letošního roku a autorem inovované podoby baru je přední tuzemský architekt Boris Drbal.

Ten se rozhodl interiér předělat tak, aby evokoval filmařinu a filmové příběhy. Novinkou jsou například zlaté sloupy v hlavní barové místnosti, „Při jejich designu mě inspirovaly písty z ponorky z legendárního filmu režiséra Karla Zemana vynález zkázy,“ uvedl Boris Drbal.

Součástí nového interiéru jsou zvětšené boxy pro skupiny návštěvníků.  Nový je nábytek i židle, rekonstrukcí prošla také klimatizace a další zařízení. Interiér doplňují fotografie osobností světového filmu od Tona Stana.

Zásadní proměnou prošel vlastní bar. Nové je jeho rozložení včetně dvou barmanských pozic, které jsou vybaveny podle nejnovějších barmanských trendů. Celý bar je kompletně v nerezu, má zabudováno velké množství chladících i mrazících zásuvek, nově je například do pracovní desky zabudován tzv. ice chiller - přístroj na prudké zmražení skleniček, do kterých následně barman připraví drink.

V souvislosti s inovací Grandhotel Pupp zvýšil i nabídku nápojů o nové prémiové značky (alkoholických i nealkoholických nápojů), například z nealko značky Thomas Henry bude bar nabízet míchané nápoje jako zázvorové pivo, bezinkový tonic, mango limonádu a další.

Grandhotel Pupp je nejluxusnějí hotel v Karlových Varech a jako jeden z mála v ČR patří do skupiny pětihvězdičkových superior hotelů. Má celkem 230 pokojů a nabízí komplexní služby včetně vlastního balneoprovozu. Od letošního dubna je Pupp součástí investiční skupiny UNICAPITAL finančníka Pavla Hubáčka.  

Fotogalerie