Tipy na vánoční dárky od Columbia

11.12.2019 \\ Fashion

Pánská péřová bunda Columbia Wild Card je určena k zimním sportovním radovánkám. Je nepromokavá a teplo zaručuje kromě péřové výplně i podšívka s technologií Omni-Heat. Je vyrobena ze strečového materiálu, tudíž se dokonale přizpůsobuje pohybu, a je vybavena vším, co od bundy na lyže čekáte (kapsami na permanentu či brýle atd.). O atraktivní design bundy se stará technologie Heat-Seal, která díky tepelně laminovaným švům ve tvaru T vytváří luxusní look, takže bundu budete rádi nosit i mimo sjezdovky. Doporučená maloobchodní cena je 7 799 Kč a k dispozici je v modré, černé a olivově zelené variantě.

Dámská Columbia Heatzone 1000 Turbodown II Jacket z prémiové kolekce Titanium se pyšní technologií Omni-Heat 3D a největším zateplením 1 000 TurboDown, které kombinuje přírodní peří se syntetickou tepelnou izolací. Má propracovaný střih i mnoho funkčních prvků a doplňků pro skvělé zimní a lyžařské zážitky. Doporučená maloobchodní cena je 12 499 Kč.

Kotníčkové boty Columbia Peakfreak X2 OutDry jsou díky moderní konstrukci velice lehké a pohodlně. Jsou zcela voděodolné a díky technologii Omni-Grip v podrážce boty na mokrém či vlhkém povrchu nekloužou. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení, nízké i kotníčkové variantě. Doporučená maloobchodní cena je 3 399 Kč.

Univerzální dámské boty Columbia Nikiski 503 budou vaším nerozlučným aprés ski společníkem. Voděodolná bota má svršek kombinující textilii se semiší a zateplený vnitřek s fleecovou podšívkou. Komfort zvyšuje i mezipodešev, která vrací při došlapu energii, nízká váha boty i neklouzavá podrážka. Je vhodná ke každodennímu nošení v přírodě i ve městě. Cena je 2 999 Kč.

 

Fotogalerie