Městské boty značky SOREL mohou vyřešit vaše vánoční dumání nad dárky

08.12.2019 \\ Fashion

y. Vysoké popularitě se těší v Kanadě pro svou vysokou kvalitu a tepelný komfort. Jistě si získají i vás svojí funkčností, módním stylem i kvalitou zpracování. Bohaté odstíny béžové, výrazné vnější materiály a působivé robustní podrážky se objevují napříč všemi kolekcemi.

Harlow Lace

Novinka v kolekci SOREL, bota Harlow Lace, kombinuje sofistikovaný design s pro SOREL tak charakteristickým pohodlím a funkčností. Bota je lehká a poskytuje maximální komfort pro celodenní nošení. Harlow Lace jsou vyrobeny z voděodolné kůže, mají pohodlnou vystýlku a trendy detaily turistických bot. Jsou tak ideální botou do města i přírody.  Doporučená maloobchodní cena je 4199 Kč.

Blake Lace

SOREL Blake Lace povyšují současný trend kombinace stylů s prvky turistické boty do jedinečného a odvážného designu. Jsou voděodolné a díky stabilnímu robustnímu podpatku i velice pohodlné. Odvážná kombinace materiálů, výrazných detailů s barevnými  tkaničkami dělají botu jednoznačně nepřehlédnutelnou. Cena je 6 299 Kč.

Out N About Puffy Lace

Hravý design nové boty kombinuje klasické prvky z rodin bot Out N About a Kinetic se šik městským stylem pro každodenní pochůzky. Lesklý exteriér boty umocňují silné a výrazné tkaničky nebo široký suchý zip. K dispozici jsou v několika barevných variantách od stříbrné, přes starorůžovou, fialovou, červenou po černou klasiku za 3 699 Kč.

Fotogalerie