Rezervujte si včas pokoj na Noc Hotelů a otevřete se mimořádným zážitkům!

16.11.2019 \\ Tip na výlet

Vžijte se naplno do role turistů a vypravte se 31. ledna na Noc Hotelů! Asociace hotelů a restaurací České republiky chystá 31. ledna už 4. ročník akce Noc Hotelů, která má za cíl poděkovat obyvatelům městských čtvrtí za jejich vstřícnost a toleranci vůči turistům. Rezidenti tak mohou využít akčních cen za ubytování, nahlédnout pod pokličku provozu hotelů, zúčastnit se doprovodných programů, získat slevu na vstupenky do některých turisticky atraktivních míst a obohatit svůj život novými zážitky ve svém sousedství.

Své brány otevřou návštěvníkům vybrané hotely v Praze, Českém Krumlově, Brně, Karlových Varech, Olomouci a dalších lokalitách napříč celou Českou republikou. Do projektu se zapojilo 145 ubytovacích zařízení ve 31 městech, jež zájemcům nabízejí celkem 1771 pokojů, kde mohu strávit nezapomenutelnou noc. Registrace na Noc Hotelů 2020 budou spuštěny již 2. prosince – stačí si na webových stránkách www.nochotelu.cz vybrat město a konkrétní hotel, který chcete poznat.

Luxusní ubytování i kulinářské speciality

Do projektu se zapojila rovněž všechna ubytovací zařízení sítě Jan Hotels. Pražané mají možnost přespat za zvýhodněnou cenu v Hotelu Duo a Hotelu Leonardo, obyvatelé malebného jihočeského městečka Český Krumlov zase mohou zavítat do Hotelu Růže a nově zrekonstruovaného Hotelu OLDINN. Všechna uvedená zařízení jsou navíc pets friendly, takže s sebou klidně vezměte i své čtyřnohé miláčky. Na své si přijdou též gurmáni, pro něž šéfkuchaři pravidelně chystají zajímavé kulinářské speciality. A komu by jedna noc připadala příliš krátká, ten může využít příležitost si pobyt v uvedených hotelech prodloužit za stejnou akční cenu.

Tipy, kde si užít Noc Hotelů 2020!

Hotel LEONARDO: Probuzení s výhledem na Hrad

Takzvané butikové hotely jsou čím dál tím oblíbenější – jedná se o menší útulné ubytování, často ve zrekonstruovaných starších budovách. Patří mezi ně také hotel Leonardo umístěný v domě z 15. století na Starém Městě. Stojí jen 300 metrů od Karlova mostu, takže je ideální pro ty, kdo si chtějí zblízka prohlédnout pražské památky. Pro Noc Hotelů je vyhrazeno 10 pokojů. Akční cena za pokoj na noc: 1111 Kč, parkoviště není k dispozici.

Hotel DUO: Komfort i zábava

Ve čtvrti Střížkov, jen dvanáct minut metrem od centra Prahy, se nachází moderní čtyřhvězdičkový hotel se 649 pokoji – 30 z nich bude alokováno pro Noc Hotelů 2020. Stylová restaurace Formanka nabízí českou i mezinárodní kuchyni, využít lze také sportcentrum, bazén, saunu, thajské masáže, posilovnu či pingpongový stůl. Akční cena za pokoj na noc: 999 Kč, parkování je zdarma.

Hotel RŮŽE: Genius loci historického místa

Jeden z nejlepších pětihvězdičkových hotelů v jižních Čechách se nachází v bývalé Jezuitské koleji ze 16. století přímo v centru Českého Krumlova. Pro účastníky akce Noc Hotelů 2020 je vyčleněno 10 pokojů se stylovými klenbami a unikátním interiérem. Můžete se také nechat hýčkat ve wellness centru, které je součástí komplexu, stejně jako restaurace Rose Restaurant. Z terasy je navíc dech beroucí výhled na město! Akční cena za pokoj na noc: 1111 Kč, parkování 300 Kč/noc.

Hotel OLDINN: Zážitek pro gurmány

Hotel na náměstí Svornosti v Českém Krumlově na začátku září po rozsáhlé rekonstrukci znovu přivítal hosty v modernizovaných prostorech. Pro Noc Hotelů zde bude vyhrazeno 10 nově vybavených designových pokojů. Své chuťové pohárky můžete nechat rozmazlovat hned ve dvou hotelových restauracích: Le Nood Wok & Sushi nabízí moderní svěží kuchyni z čerstvých surovin ve stylu Marché s chutí Dálného východu a Asie. Restaurace Katakomby zase nabízí jihočeskou středověkou kuchyni. Akční cena za pokoj na noc: 1111 Kč, parkování 300 Kč/noc.

Fotogalerie