Zuzana Belohorcová je v Praze kvůli svým přednostem

30.06.2017 \\ Magazín

Slovenská moderátorka a sexbomba Zuzana Belohorcová si udělala z Miami výlet do Prahy, kde žije se svým manželem a dětmi. Důvodem nebyly pracovní záležitosti, ale setkání s kamarádem a podborníkem přes prsa, plastickým chirurgem kliniky Esthé, MUDr. Liborem Kmentem.

„Před dvěma lety jsem podstoupila úpravu a zároveň zvětšení poprsí. Dala jsem si to jako odměnu za dvě krásné, zdravé a odkojené děti,“ přiznala Zuzka s úsměvem a jedním dechem dodala.  Po konzultaci se rozhodla pro korekci jizev, které se po prvním zákroku nezahojily ideálně.

Libor Kment její slova jen potvrzuje: „Zuzce jsem provedl kontrolu po operaci. Ona má sklon k hypertrofickým jizvám, takže prsa jsou hezká, ale malé jizvy stále zůstávaly, tak jsme domluvili úpravu. A musím říct, že Zuzana je skvělá pacientka, nic jí nebolí, nestěžuje si. My máme se Zuzkou od začátku jiný vztah, protože ona je velice milá a přátelská a navíc nás ještě před operací seznámil jeden společný kamarád, takže jsme se znali.“

Jediné vrásky panu lékaři dělá fakt, že Zuzana téměř nenosí podprsenku. V Americe je v oblékání daleko svobodnější a nějaké to „bez podprsenkové“ vyběhnutí neřeší. „ Vzhledem k tomu, že má velká prsa, tak to není ideální. Na prsa bude do budoucna fungovat rychleji gravitace a pro jizvy to také není to nejlepší,“ upozorňuje MUDr. Kment.

A jak je se situací ohledně manželčiných prsou spokojený Vlasta Hájek, který byl na klinice Esthé jako doprovod? „ Jsem z toho nadšený, fakt jsem moc spokojený. Libor udělal skutečně skvělou práci,“ prozradil Hájek, který v USA rodinu živí díky vzkvétajícímu developerskému podnikání.  Zuzana Belohorcová ještě doplňuje, že iniciátorem zákroku zvětšení byl vlastně její choť. „Kromě mojí vnitřní spokojenosti, je důležitá i spokojenost mého manžela. Takže takto je všechno v nejlepším pořádku,“ uvedla usměvavá Zuzana Belohorcová.

Foto: Klinika Esthé

Fotogalerie