Taneční rekord byl v Brně opět pokořen!!!

11.11.2019 \\ Magazín

Brněnské výstaviště žilo skvělou atmosférou, kterou příjemně prosycoval adrenalin. To proto, že se očekávalo, zda padne taneční rekord v počtu lidí tančících na jednom místě na stejnou choreografii nebo ne. Jak se čas přehoupl do své druhé poloviny, stoupalo i napětí nejen mezi organizátory, ale především mezi návštěvníky. Malí, velcí, kluci, holky, rodiče, prarodiče, tetičky i strýčkové, ti všichni odpovědně trénovali choreografii na speciální taneček.

Přesně ve 14.30 hodin středoevropského času to vypuklo, do haly A dorazil průvod bubeníků, který napříč celým výstavištěm oznamoval, že se blíží ten rozhodující moment. Flash mobu se každoročně účastní i známé osobnosti. V jejich čele stanul opět Ondřej Sokol, který s malou kolizí, ale odhodlaně vběhl na stage Ondřej Sokol a s ním první skupinka tanečníků. Následoval je Fatty Pillow se svým parťákem Michalem Holánem, Eva Decastelo, youtubeři Anička Šulc s Housem a hvězda tanečního rekordu Lucie Borhyová. Společnými silami se jim podařilo přilákat tolik tanečníků, že rekord opravdu padl. Na výstavišti v jediný moment na jednom místě na stejnou choreografii tančilo 2223 tanečníků.

A co říkal na pokoření rekordu ambasador Ondřej Sokol? „Letos to bylo hodně zpocené, bych řekl za sebe, udýchané, na hranici smrti, ale dopadlo to dobře,“ potvrdil ještě celý uřícený.   Z rekordu měl obrovskou radost, ale nervozitu vůbec nezapíral. „Báli jsme se, že už je to hodně lidí, navíc ty prostory se tady nedají nafukovat. Měli jsme strach, ale jsme šťastní, že to dopadlo dobře,“ potvrdil Ondřej Sokol, který už prý má několik nových nápadů na příští rok, které ještě neprozradil, ale rozhodně prý bude mít o něco méně teplého na sobě.

Velmi mladistvě vypadající Lucie Borhyová byla z celé akce opravdu nadšená a pochvalovala si, jak vše bylo zorganizované. „Mám ohromnou radost, protože jsme samozřejmě překonali rekord, a to bylo naším cílem. Zdařilo se to, což je prostě fantastické, takže bomba, bomba, bomba! Jsem ráda, že přišlo tolik lidí. Vůbec jsem nečekala až takovou účast, i když jsem tajně doufala samozřejmě v to, že ten rekord překonáme. Byla tady úžasná atmosféra. Opravdu se tady všichni úžasně bavili. Do posledního člověka se zapojili do tance a spolupracovali s námi.

Fotogalerie